Tillid til morgendagens livsstil. Lev bevidst og få en mere bæredygtig dagligdag.
Hjem NYHEDER Tillid til morgendagens livsstil. Lev bevidst og få en mere bæredygtig dagligdag.

Tillid til morgendagens livsstil. Lev bevidst og få en mere bæredygtig dagligdag.

Af Redaktionen

En pandemi medfører mange ændringer.

Tillid til morgendagens livsstil. Lev bevidst og få en mere bæredygtig dagligdag.

Bosch nye PerfectDry opvaskemaskiner med en ekstra tredje kurv og effektiv Extra Clean Zone

Det får folk til at føle sig rodløse, sætte spørgsmålstegn ved deres daglige adfærd, og føle et øget behov for sikkerhed og beskyttelse. De rettere mere fokus mod deres hjem, deres værdier samt deres og familiens sundhed. Samtidig skal livet forsætte med hverdagens gøremål fra madlavning til tøjvask. I dag har de fleste forbrugere tillid til varemærker, der har vist sig at være pålidelige, i høj kvalitet og en hjælp i dagligdagen. Ved at holde vores løfte om at udvikle produkter, der er “Invented for life”, agerer varemærket som en utrættelig partner og støtte for sine kunder. Bosch innovationer er altid rettet mod folks reelle behov, snarere end hvad der er teknologisk muligt.

I år er Bosch, nr. 1 i Europa indenfor hvidevarer, for fjerde gang blevet kåret som “Most Trusted Brand” i kategorien Home Appliances i Tyskland.

I 2020 har virksomheden lanceret dette års innovationer på IFA Global Press Conference sammen med et virtuelt produkt Experience World. I tråd med sloganet Live #LikeABosch vil disse produkter hjælpe forbrugerne med at udvikle en mere bevidst, afslappet, sikker, sund og bæredygtig dagligdag, der vil give netop den lettelse, som folk har brug for i den komplicerede tid, vi befinder os i.

Højere effekt, lavere energiforbrug

En høj livskvalitet er værdifuld. Men hvordan får man det? I denne turbulente tid ønsker et stigende antal husholdninger at forfølge en mere bevidst og stressfri livsstil, der også er mere bæredygtig. En måde at gøre det på, er hvidevarer, der ikke kun leverer gode resultater, men også sparer ressourcer som tid, råmaterialer og energi. Et eksempel er den nye generation af PerfectDry-opvaskemaskiner fra Bosch. De er nu mere effektive end nogensinde, samtidig med at de bruger mindre energi, takket være to verdensnyheder: en tredje kurv, der giver cirka 25 % mere plads til småt service og funktionen Extra Clean Zone til ekstra grunding og effektiv opvask, som ikke kræver en højere temperatur. I kombination med gennemprøvet Zeolith-tørring kan alt service sættes på plads straks programmet er færdigt, hvilket giver mere tid til at beskæftige sig med vigtigere ting.

Masser af plads til frisk og sund mad

Sund og varieret kost er en forudsætning for ægte velvære. Bosch tænker stort på det område, fordi flere og flere husstande har brug for mere plads til at holde madvarerne friske. Derfor udvider varemærket løbende sit udvalg af effektive XXL-modeller af køle-/fryseskabe med førsteklasses friskhedssystemer. Disse store køle-/fryseskabe fra Bosch rummer så mange fødevarer og holder dem friske i så lang tid, at forbrugerne nu og da trygt kan springe en indkøbstur over.

Problemfri tøjvask

Endnu et eksempel på håndgribelig hjælp i dagligdagen er tøjvask med perfekte resultater, navnlig når ”hvad” og ”hvordan” kræver så lidt tankevirksomhed. Den nye Bosch Serie 6 kombinerede vaskemaskine/tørretumbler vasker og tørrer op til seks kilo vasketøj, og du slipper for at flytte vasketøjet fra vaskemaskine til tørretumbler. Og ikke nok med det: Det særlige Hygiene Care-program garanterer også hygiejnisk renhed i næsten alle materialetyper. Det er godt at vide, at det er endnu en måde til effektivt at bekæmpe bakterier i vasketøjet og fremme et godt helbred. Bosch tilbyder mange forskellige vaskemaskiner og har den ideelle maskine til enhver husstand, uanset om det er vaskemaskiner med anden generation af det automatiske doseringssystem i-DOS, automatiske programmer, apparater, der er tilsluttet Home Connect appen, og som leverer perfekte resultater ved at udveksle data med hinanden, eller tørretumblere, hvis fnugfilter kun skal rengøres nogle gange om året. Takket være avancerede teknologier og en række individuelt brugbare bekvemmelighedsfunktioner håndterer Bosch store mængder vasketøj med en minimal arbejdsindsats.

Træk vejret dybt og nyd det

Når vi tilbringer mere tid derhjemme, skal hjemmet også være smukt. Æstetik og design har fået en ny betydning, også i køkkenet. Eksempelvis skal emhætter enten være iøjnefaldende eller smelte perfekt ind i køkkenet – eller begge dele. Den nye integrerede emhætte i glas fra Bosch bliver sænket ned i bordpladen, når den ikke er i brug, og det giver en balance mellem designikon og en næsten flydende integration. Dens sugeevne er også exceptionel. Ny innovativ guided air-teknologi fra Bosch styrer optimalt luftstrømmen, mens luftkvalitetssensoren PerfectAir registrerer dampens intensitet og justerer automatisk effektniveauet på emfanget. Det er dog ikke kun næserne, der skal forkæles, det er også øjnene, og derfor har Bosch tilføjet endnu en innovation til sit repertoire: en kogeplade til indbygning med en GlassProtect overflade. Den særlige belægning, der er udviklet af glasproducenten Schott, er cirka 95 % mere modstandsdygtig over for ridser, forårsaget af sand, og cirka 70 % mere modstandsdygtighed over for ridser, forårsaget af skuresvampe end konventionelle kogeplader uden særlig belægning. Et diskret sort look giver et elegant udseende, der bevarer sin skønhed meget længere.

Som dette års produkthøjdepunkter gør Bosch produkter mere for at fremme livskvaliteten og en bæredygtig livsstil end nogensinde før. Varemærket har hovedsageligt fokus på to ting: at tilbyde en bred vifte af forskellige modeller, der tilgodeser alle behov, og øge tilgængeligheden af de nyeste teknologier, som sensorer og tilslutningsmuligheder til alle produktklasser – for at så mange husstande som muligt kan nyde godt af fordelene ved Bosch.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>