Systematic fyrer op for kunstig intelligens med ny senior AI-arkitekt
Hjem LEVERANDØRSYSTEMATIC Systematic fyrer op for kunstig intelligens med ny senior AI-arkitekt

Systematic fyrer op for kunstig intelligens med ny senior AI-arkitekt

Af Redaktionen

Søren Løfquist Stiil er ansat i en nyoprettet stilling som senior AI-arkitekt i den aarhusianske softwarevirksomhed Systematic, der bl.a. leverer forsvarssoftware til de fleste NATO- og NATO-partnerlande, herunder bl.a. Danmark, USA, England, Tyskland og Australien.

Kunstigt intelligente teknologier spiller en stadig større rolle i Systematics produktportefølje, og virksomheden har derfor føjet en kompetent spiller til holdet.

Systematic fyrer op for kunstig intelligens med ny senior AI-arkitekt

Søren Løfquist

”Jeg anser Søren for at være lidt af en enhjørning indenfor AI-teknologier og forsvarsdomæneviden. Han har yderst relevante kompetencer og erfaringer, og jeg er sikker på, at han vil gøre en reel forskel for både Systematic og vores slutbrugere,” siger Jens Erik Meldgaard, Senior Program Manager for den datadrevne intelligence-løsning SitaWare Insight.

Søren kommer fra en stilling som AI-arkitekt hos Terma, der også leverer løsninger til forsvarsindustrien.

Han har derfor et indgående kendskab til branchen, og med sin tekniske ekspertise skal han nu oversætte brugernes behov til faktiske funktionaliteter samt udpege områder, hvor AI-teknologier kan styrke Systematics produkter.

”Kunstig intelligens kan hurtigt komme til at virke som sort magi, men hvis man får fjernet buzzword-mærkatet og gjort teknologierne tilgængelige, så giver det en helt ny værktøjskasse af muligheder. Hertil virker Systematic som en spændende arbejdsplads med rig mulighed for at skabe komplekse og meningsfulde løsninger til gavn for bl.a. det danske forsvar, vores allierede og derigennem Danmark,” fortæller Søren.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>