Systematic ansætter Public Affairs Executive
Hjem LEVERANDØRSYSTEMATIC Systematic ansætter Public Affairs Executive

Systematic ansætter Public Affairs Executive

Af Redaktionen

Tidligere folketingsmedlem for Radikale Venstre, Andreas Steenberg, skal styrke softwarevirksomhedens erhvervspolitiske interesser og tiltræder en ny stilling som Public Affairs Executive.

Softwarevirksomheden Systematic vil styrke sin position og politiske interessevaretagelse, og har derfor ansat tidligere folketingsmedlem for Radikale Venstre Andreas Steenberg som ny Public Affairs Executive pr. 1. februar.

”Vi udvikler og leverer komplekse, samfundskritiske it-løsninger til sundhedsvæsen, forsvar og beredskab i både ind- og udland. Derfor har vi et naturligt ønske om at følge og bidrage til de politiske processer og overvejelser, som har betydning for både vores virksomhed – og for samfundet som helhed. Heri ligger der en masse opgaver, som Andreas skal hjælpe os med,” forklarer Systematics CEO, Michael Holm.

Systematic ansætter Public Affairs Executive

Andreas Steenberg

Andreas Steenberg er uddannet Cand. Scient. Pol. ved Aarhus Universitet i 2011 og har været folkevalgt for Radikale Venstre i to år i Regionsrådet i Midtjylland og 11 år i Folketinget, hvor han senest har været politisk ordfører, næstformand og finansordfører.

Andreas Steenberg forlod Folketinget efter valget i november 2022 har nu besluttet sig for ikke at stille op igen. I stedet ser han frem til at indtage sin nye rolle som Public Affairs Executive i Danmarks største privatejede softwarevirksomhed:

”Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt kapitel sammen med Michael og de mange dygtige mennesker i Systematic, som jeg lærte at kende, da jeg sad i Regionsrådet, og vi implementerede Systematics elektroniske patientjournal i 2011-2012. Det var og er en succes, som har frigivet tid til patienterne. Og det er jo, hvad det hele handler om; at udvikle it-løsninger, som forbedrer vores samfund. Systematic er med til at løse nogle af de store udfordringer med sundhed, sikkerhed og klima, og det glæder jeg mig til at bidrage til,”, siger Andreas Steenberg.

For Michael Holm og Systematic handler det i sidste ende om at gøre en positiv forskel og sikre indflydelse på den retning, samfundet bevæger sig i.

”Vi ønsker en tættere kontakt og dialog med kommunale, regionale og nationale beslutningstagere, og Andreas kommer med mange års erfaring fra både regions- og landspolitik. Han kender de politiske processer og har et stærkt ønske om at bidrage til forbedringer i samfundet. Det er helt i tråd med vores værdier, og derfor er vi sikre på, at han er den rette til at løfte den opgave hos os,” siger Michael Holm.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>