Kirstine skal bringe dansk bibliotekssoftware til Oslo
Hjem LEVERANDØRSYSTEMATIC Kirstine skal bringe dansk bibliotekssoftware til Oslo

Kirstine skal bringe dansk bibliotekssoftware til Oslo

Af Redaktionen

Kirstine Marie Riis-Westergaard er ansat som Senior Implementation & Support Consultant for Library & Learning i softwarevirksomheden Systematic, der står bag bibliotekssystemet Cicero.

Cicero, der anvendes af alle danske folke- og skolebiblioteker, tager nu sine første spæde skridt på norsk jord, hvor Oslo kommunes folkebiblioteker har valgt systemet til at være den bærende løsning i deres digitale univers.

Hertil bliver det Kirstine Riis-Westergaards opgave at implementere, uddanne og supportere de norske kunder.

”Kirstine har værdifuld erfaring som bibliotekar fra både Norge og Danmark. Hun er en branddygtig formidler, og hendes kendskab til arbejdsgangene på de norske folkebiblioteker er et stort aktiv for alle parter i processen,” siger Johnni Brobak Nielsen, Senior Service Desk Manager i Systematic.

Kirstine skal bringe dansk bibliotekssoftware til Oslo

Kirstine Marie Riis-Westergaard

Kirstine har været bibliotekar i Danmark på Greve Bibliotek og på norske Sola Bibliotek, og hun har studeret og arbejdet i Norge i knapt 7 år. Med indsigt i Cicero samt de norske bibliotekers rutiner og behov er Kirstine godt rustet til at agere bindingsled mellem bibliotekerne og Systematic.

”Jeg har selv erfaret, hvor vigtigt det er at have et godt og brugervenligt it-system, der understøtter det daglige arbejde. Som bibliotekar i Danmark stiftede jeg positivt bekendtskab med Cicero, og jeg glæder mig til at give mine norske fagfæller samme solide system – selvfølgelig tilpasset deres kontekst,” siger hun.

Kirstine Marie Riis-Westergaard tiltrådte stillingen d. 1. februar 2023.

Kirstine Marie Riis-Westergaards CV

2023 – nu: Senior Implementations and Support Consultant, Systematic

2020 – 2023: Bibliotekar, Greve Bibliotek

2019 – 2020: Bibliotekar, Sola Bibliotek, Norge

2019: Lærer, Stavanger School of Culture

2017 – 2018: Afdelingsleder, Haukeliseter fjellstue, The Norwegian Trekking Association

2017: Cand.mag. i litteratur, Bergen Universitet

2015: Bachelor i dansk sprog og litteratur, Københavns Universitet

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>