Hjem CLOUD Veeam vækster med 25 procent i 1. kvartal 2021

Veeam vækster med 25 procent i 1. kvartal 2021

Af Redaktionen
Veeam vækster med 25 procent i 1. kvartal 2021

Succesen fortsætter for verdens førende udbyder af data-backup Veeam, som i det seneste regnskab kan fremvise en vækst på 25 procent. Det er Veeams 13. kvartal i træk med to-cifret vækst.

Veeams regnskab for 1. kvartal 2021 viser, at virksomheden har fået en stærk begyndelse på 2021. Den globale vækst har været på 25 procent. og dermed vokser den globale leder indenfor data backup-løsninger for 13. kvartal i træk.

“At se sådanne stigninger globalt er en enorm bedrift i et så udfordrende miljø. 13 på hinanden følgende kvartaler med tocifret vækst er et bevis ikke kun på vigtigheden af forretningskontinuitet og databeskyttelse, når virksomheder flytter til cloud-løsninger, men også den pålidelighed og værdi, som vores 400.000+ kunder har vist Veeam tillid til at levere det seneste årti,” siger William H. Largent, CEO og bestyrelsesformand i Veeam.

Baggrunden for den rekordhøje vækst er Veeams seneste produkt, NEW Veeam Backup & Replication v11, som er den mest avancerede løsning rettet mod Cloud, virtuel, Kubernetes og fysiske løsninger. NEW Veeam Backup & Replication v11 blev lanceret i begyndelsen af 2021 og er allerede blevet downloadet mere end 130.000 gange.

Samtidig viser IDCs The IDC Semi-Annual Software Tracker for anden halvdel af 2020, at Veeam er nummer 1 på markedet for Data Replication and Protection i EMEA landene og har haft den hurtigste vækst i indkomst blandt de fem førende forhandlere både sekventielt (26,2 procent) og YoY (20,1 %).

Danmarks største detailkæde, Coop Danmark, er en af de kunder, der bruger Veeams løsninger. Nick Ravn, der er manager for Data Center Services i Coop Danmark, siger:

“Som Danmarks førende forhandler af forbrugsvarer, med mere end 1,5 millioner medlemmer og 40.000 ansatte, skylder vi vores kunder uafbrudt adgang til vores butikker og produkter, samtidig med at vores centrale it-systemer altid er beskyttet. Veeam Backup Enterprise Plus tilbød os skalerbarhed med hurtige sikkerhedskopier af store datamængder. Veeam hjælper os med at opfylde vores høje krav til professionel IT, der beskytter en af de største installationer i Nordeuropa.”

På baggrund af rekordresultatet for 1. kvartal, forventer Veeam fortsat fremgang resten af 2021, hvor Veeam vil introducere flere nye løsninger i samarbejde med verdens førende Cloud-udbydere AWS, Microsoft Azure og Google.

“Vores seneste produktlanceringer er best-in-class i forhold til kvalitet og kvantitet og tilbyder vores kunder databeskyttelse og genskabelse, der er på forkant med udviklingen, siger Danny Allan, Chief Technology Officer and Senior Vice President of Product Strategy hos Veeam.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>