Cisco Live 2022: Nye innovationer til moderne virksomheder
Hjem LEVERANDØRCISCO Cisco Live: Nye innovationer til moderne virksomheder

Cisco Live: Nye innovationer til moderne virksomheder

Af Redaktionen

Tirsdag blev Cisco Live 2022 sparket i gang – et førende netværks-, cloud og sikkerhedsevent, hvor Cisco samler partnere for at præsentere nyheder, innovation og for at inspirere inden for netværk, sikkerhed, cloud, collaboration og forberede applikationer til den hybride verden, moderne virksomheder opererer i.

“Gennem de seneste års udfordringer og uforudsigelighed mener jeg, at vi har set teknologiens sande styrke.

Cisco Live 2022: Nye innovationer til moderne virksomhederDigital transformation er fortsat kernen i enhver virksomhed, når vi navigerer i denne komplekse verden sammen med vores kunder og partnere,” siger Chuck Robbins, der er formand og CEO for Cisco.

“Jeg glæder mig til, at vi i denne uge på Cisco Live kan dele vores seneste innovation med vores kunder for fortsat at hjælpe dem med at transformere og tilpasse sig.”

De nye teknologier skaber en inkluderende fremtid, der leverer:

  • Ensartet oplevelse: Moderne virksomheder navigerer i et uforudsigeligt marked, og virksomheders agilitet og modstandsdygtighed har aldrig været vigtigere end nu. Derfor kommer Cisco nu med nye cloud management-funktioner, der giver en ensartet oplevelse på tværs af Cisco Meraki, Cisco Catalyst og Cisco Nexus-porteføljerne – og et nyt Cisco ThousandEyes-produkt til avanceret optimering af WAN-ydelse.
  • Sikkerhedsrobusthed: Cisco har afsløret sin nye strategi for en cloud-baseret, integreret platform, der leverer sikker adgang og connectivity til organisationer af enhver form og størrelse. Cisco har taget væsentlige skridt mod at realisere sin nye Security Cloud-strategi med innovation på tværs af branchens mest komplette portefølje.
  • Forbedret hybrid arbejdsplads: Branchens første telefon til hybridarbejde – Cisco Video Phone 8875 – maksimerer produktiviteten og udbygge oplevelsen ved længere møder. Forbedringer af Webex Calling, der er en del af Webex Suite, forbedrer fleksibilitet, pålidelighed og lyd i videoforbindelsen. Integration af ThousandEyes i Webex Control Hub giver bedre oplevelser for Webex Suite-brugere ved at give it-administratorer mulighed for proaktivt, at overvåge problemer med app-ydelse. Salesforce og Oracle Eloqua er nu integreret i Webex Webinars for at give fleksible arbejdsgange for øget produktivitet.
  • Nytænkning i applikationsoplevelsen: Cisco har lanceret AppDynamics Cloud, en cloud-native observationsplatform til moderne applikationer, som er baseret på stadig mere komplekse, distribuerede arkitekturer og tjenester. Den er designet med henblik på enkelhed, brugervenlighed og intuition og giver it-teams mulighed for at levere ekstraordinære digitale oplevelser, som virksomheder, forbrugere og slutbrugere i øjeblikket efterspørger.
  • Nye gratis open source-løsninger til udviklere, der prioriterer API’er: Applikationer er ikke længere blot en forlængelse af brandet eller en ekstra kanal til at engagere kunderne – i dag er applikationer forretningen. Ciscos Panoptica-app og Calisti-app er nu tilgængelige med de seneste tilføjelser til Ciscos suite af cloud-native, API værktøjer, der resulterer i hurtigere applikationsudviklingscyklus, og giver virksomheder moderne adgang til applikationer, sikkerhed og visibilitet, som er afgørende for enestående digitale oplevelser.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>