Oracle Cloud Infrastructure lancerer nye tjenester og funktioner, der fokuserer på at give kunderne endnu større fleksibilitet
Hjem CLOUD Oracle Cloud Infrastructure lancerer nye fleksible tjenester og funktioner, der fokuserer på at give kunderne endnu større fleksibilitet

Oracle Cloud Infrastructure lancerer nye fleksible tjenester og funktioner, der fokuserer på at give kunderne endnu større fleksibilitet

Af Redaktionen

Nye fleksible bloklagerenheder tilpasser automatisk performancekarakteristikkerne efter vekslende behov – noget helt nyt i branchen

 Beregningsmuligheder til de fleste arbejdsbelastninger fra en del af en VM med enkelt kerne, der kan opskaleres til fuld kerneperformance til en hel HPC-klynge med højhastighedsforbindelser

Globale organisationer, heriblandt Vodafone, Samsung Securities, GoTo og Cox Automotive, benytter OCI til at køre alle typer arbejdsbelastninger med væsentligt bedre prisydelse

Oracle Cloud Infrastructure lancerer nye tjenester og funktioner, der fokuserer på at give kunderne endnu større fleksibilitet

Clay Magouyrk

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) udvides med 11 nye tjenester til beregning, netværk og lager samt funktioner, der giver kunderne mulighed for at køre deres arbejdsbelastninger hurtigere og mere sikkert med lavere omkostninger. Nye tilbud giver kunder ægte fleksible kerneinfrastrukturtjenester, der automatisk optimerer ressourcer, så de matcher applikationskrav, og omkostninger reduceres væsentligt. Førende globale organisationer, heriblandt Vodafone, Samsung Securities, GoTo og Cox Automotive, benytter OCI til at køre alle typer arbejdsbelastninger, fra mikrotjenester til AI.

Globalt fortsætter cloud-adoption med at vokse hurtigt, i takt med at forretningsmodeller forvandles, og behovet for sikker cloud-teknologi vokser. En række almindelige fejlopfattelser af offentlig cloud holder imidlertid stadig firmaer fra at realisere de fulde fordele ved clouden. For eksempel er der mange, der tror, at kunder er nødt til at omskrive deres applikationer til cloud og håndtere komplekse prismodeller for at høste fordelene ved cloud computing. Desuden tror mange organisationer, at de skal træffe en række forskellige teknologivalg, efterhånden som de opskalerer deres operationer. Med dagens annoncering vil OCI give kunderne endnu mere enkelhed og fleksibilitet, så skalering bliver nem og overkommelig uden smertefulde omskrivninger.

“OCI fortsætter med at sprænge rammerne i clouden, så kunderne kan afvikle deres arbejdsbelastninger hurtigere, mere sikkert og mere økonomisk”, siger Clay Magouyrk, Executive Vice President hos Oracle Cloud Infrastructure. “Kunder kan bygge oprindelige cloud-apps på OCI med support til åben, standardbaseret Kubernetes, mens kunder inden for AI og højtydende regnekraft kan skabe nogle af de hurtigste regnekraftklynger i cloud”.

OCI løfter sløret for nye innovationer til både regnekraft, netværk og storage

OCI Compute giver kunder mulighed for at udrulle som Bare Metal-maskiner eller virtuelle maskiner. OCI Bare Metal leverer høj performance til virksomhedsapplikationer, hvilket giver kunder maksimal kontrol og isolation. Fleksible virtuelle maskiner gør det muligt for kunder at få mest muligt ud af omkostningerne fra deres arbejdsbelastninger med funktioner såsom fleksibel hukommelse, sub-core burstable CPU og preemtible instanser, der kan finindstille og drage fordel af regnekraftelasticiteten, så de kun forbruger det, de har brug for. Muligheden for at skalére inden for en regnekraftinstans samt at skalere ud ved at tilføje flere instanser gør det muligt for kunder at opnå elasticitet uden at skulle skrive deres applikationer om, og dette reducerer risikoen og omkostningerne ved at migrere til clouden. Nye tjenester omfatter:

 • Containerinstanser: Gør det muligt for kunder at anvende containere uden direkte at håndtere værts-VM’en eller kræve Kubernetes-orkestrering. OCI håndterer oprettelsen af instansen med OS-afbildning, netværk og lager, der alle er sikrede.
 • AMD E4.Dense Compute-instanser: Giver mulighed for kundearbejdsbelastninger, som drager fordel af tilknyttede NVMe-drev, der leverer lager med kort latenstid. Dette omfatter databasearbejdsbelastninger (f.eks. relationsdatabaser, NoSQL-databaser), virtualiseret direkte tilknyttet lager, caching og data warehousing.
 • Oracle Cloud VMware Solution på AMD: Giver kunder nye AMD-baserede 32-, 64- og 128-kernemuligheder, så de får branchens førende valgmuligheder for VM-ibrugtagningstæthed pr. SDDC-vært, hvilket er rettet mod anvendelsesområder med store krav til CPU eller hukommelse. OCI giver over 2,5 gange mere hukommelse og CPU’er pr. vært end andre tilbud.

OCI Networking hjælper kunder med at oprette sikker forbindelse til OCI’s virtuelle cloud-netværk (VCN) og dynamisk oprette isolerede, sikre miljøer til deres arbejdsbelastninger. Alle nødvendige funktioner, heriblandt applikationsfirewalls, belastningsfordeling og netværks-peering, er effektiviseret for at forenkle provisionering og administration. Derudover giver fleksibel belastningsfordeling kunder mulighed for at optimere deres ydeevne og omkostninger gennem hele netværksstakken. OCI Networking kan således håndtere netværksarbejdsbelastninger i global størrelsesorden med nogle af de laveste omkostninger på markedet. Nye tjenester og funktioner omfatter:

 • CDN (Content Delivery Network) Interconnect: Etablerer direkte peering-forbindelser med udvalgte tredjeparts-CDN-udbydere for at tilbyde omkostningsfri udgående båndbredde til OCI Object Storage. Oprindelse-til-CDN-omkostninger udgør en betydelig del af de samlede CDN-omkostninger, og OCI reducerer disse omkostninger for kunderne, selv for tredjeparts-CDN’er. OCI tilbyder i øjeblikket denne mulighed i Nordamerika til Cloudflare CDN.
 • CDN-tjeneste (Content Delivery Network): Gør det muligt for kunder at levere digitalt indhold til slutbrugere fra en nærliggende lokation i et geografisk distribueret netværk. Kunder drager fordel af integrerede API’er, konsol, UCM-fakturering og stærkere integrationer mellem OCI Object Storage, Compute og CDN for at reducere oprindelsesserver-til-CDN-udgangsgebyrer.
 • Fleksibel Web Application Firewall (WAF): Gør det muligt for kunder at definere en enkelt WAF-politik for at beskytte applikationer mod almindelige udnyttelser (f.eks. OWASP Top 10) og fastholde politikken på belastningsfordeleren eller kanten.
 • Web Application Acceleration (WAA): Understøtter caching og komprimering af web HTTP-responser i belastningsfordeler.
 • Network Visualizer: Lader kunder udføre et konfigurationsbaseret forbindelsestjek og visualisere netværksstier sammen med oplysninger om de virtuelle netværksentiteter på stien. Det hjælper kunder med at identificere og rette almindelige fejlkonfigurationer af virtuelle netværk.
 • vTAP: Giver mulighed for uafhængig opsamling og inspektion af OCI-netværkspakker for at lette fejlfinding, sikkerhedsanalyse og dataovervågning uden at påvirke ydeevnen.

OCI Storage giver kunder muligheder for høj ydeevne og lave omkostninger til cloud-lager via objekt-, fil-, blok- og arkivlager. En enkelt type blokdiskenhed kan bruges til enhver arbejdsbelastningstype, fra laveste omkostninger til højeste ydeevne, og kan omkonfigureres undervejs uden at forstyrre arbejdsbelastninger. Det giver en fleksibel tjeneste, der kan betjene selv de højeste SLA-virksomhedsapplikationer med op til 95 procent lavere omkostning end andre cloud-tilbud. Nye tjenester og funktioner omfatter:

 • Fleksible blokdiskenheder med performancebaseret automatisk optimering: Gør det muligt for kunderne at ændre performancekarakteristikkerne for bloklagerenheder for at imødekomme skiftende behov. Dette er en unik mulighed på cloudmarkedet i dag og hjælper kunder med automatisk at håndtere spidsbelastninger og reducere lageromkostningerne, når behovet er lavt.
 • High Availability ZFS: Pakker ZFS-filserveren i en meget tilgængelig, automatiseret ibrugtagningsstak, der anvender OCI Block Volumes til det underliggende rålager.
Kommentarer fra kunder og analytikere

“Vi valgte OCI til at køre vores videokonference”, fortæller Sascha Kuemmel, Vice President, Technology Strategy, GoTo. Flytning af denne arbejdsbelastning krævede nul omskrivning af applikationer som følge af OCI’s Kubernetes-kompatibilitet og netværksfunktioner. Vi sparede 50 procent på vores it-omkostninger gennem effektivere udnyttelse af ressourcer og lavere båndbreddegebyrer.”

“OCI har gjort det muligt for os at øge antallet af Monte Carlo-simuleringer, som vi kan køre, med 25 procent”, udtaler Ian Brunton, Application Development Group Leader, Oracle Red Bull Racing. “Ved at benytte en moderne teknologistak, der udnytter kraften og fleksibiliteten i Kubernetes, kan vi opskalere vores simuleringsplatform og samtidig holde omkostningerne inden for de stramme forbrugsgrænser, som sporten fastsætter”.

“Vi kører hundredvis af Bare Metal-GPU’er, der er forbundet i et RDMA-klyngenetværk med et delt filsystem, for at træne AI-modeller”, udtaler Jonas Andrulis, CEO og grundlægger, Aleph Alpha. OCI’s mulighed for oprettelse af klynger med hundredvis af Bare Metal-CPU’er og GPU’er med lav forsinkelse skaber et robust miljø, der giver os over 140 teraflops træningsperformance efter behov og med meget lavere omkostninger.”

“Vi flyttede vores Oracle E-Business Suite til OCI og centraliserede vores fakturerings- og afregningsaktiviteter til vores bilauktioner, heriblandt Manheim, verdens største markedsplads for køretøjer”, fortæller Maria Riley, Vice President, Corporate Systems, Cox Automotive. Vi sparede mere end 4,5 millioner dollar om året og reducerede den tid, det tager at indføre ny kode i produktionen, fra to og en halv uge til tre dage.”

“Cloud har altid lovet, at du kun skulle betale for det, du har brug for, men kunder fortsætter med at overprovisionere på grund af rigide konfigurationsmuligheder i de fleste cloud-platforme”, udtaler Dave McCarthy, Vice President, Cloud and Edge Infrastructure Services, IDC. OCI har gjort en stor indsats for at håndtere dette problem ved at lancere nye fleksible infrastrukturtjenester til regnekraft, lager og netværk over det sidste år. OCI-kunder kan reducere omkostningerne ved at matche forbruget mere nøjagtigt med behovet.”

Disse nye OCI-tjenester og -funktioner er planlagt til 2022.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>