Ultimo Software Solutions træder ind på det nordiske marked
Hjem CLOUD Ultimo Software Solutions træder ind på det nordiske marked

Ultimo Software Solutions træder ind på det nordiske marked

Af Redaktionen

Michael Ries, tidligere administrerende direktør for API PRO / Optiware, er ny nordisk partnerdirektør hos Ultimo og skal udvikle et partnernetværk i Norden

Ultimo Software Solutions træder ind på det nordiske marked

Michael Ries,

Enterprise Asset Management (EAM)-softwarevirksomheden Ultimo udvides til Norden.

Virksomheden fokuserer fuldt ud på en partnerstrategi for at finde nye salgskanaler i Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Ultimos EAM Cloud-platform hjælper virksomheder med at optimere deres produktivitet og sikkerhed.

Virksomheden siger velkommen til branchespecialisten Michael Ries, som fra nu af vil lede udviklingen af partnerforretningen i Norden. Med udviklingen af en lokal partnerkanal vil kunderne opleve EAM i verdensklasse kombineret med optimal service og engagement.

Ultimo har mere end 2.000 kunder inden for produktion, infrastruktur, forsyningsvirksomhed, pharma og logistik, der bruger deres platform. Selv om antallet af globale implementeringer er hurtigt stigende, har de fleste af dem base i Holland, Belgien, Tyskland, Schweiz og Storbritannien. På det nordiske marked har virksomheder som Elopak, Interxion og BEWiSynbra RAW Oy allerede valgt Ultimo som EAM-platform. I tråd med sine ambitioner om international vækst lancerede Ultimo Software Solutions en international partnerstrategi i 2020.

Nu har Ultimo ansat Michael Ries, tidligere administrerende direktør for branchekollegaen API PRO / Optiware (nu Aptean), til at udføre og lede partnerforretningen i Norden. Han vil fokusere på at rekruttere nye Ultimo-forhandlere og implementeringspartnere.

Marcel Leeflang, global chef for partnersalg, siger om dette skridt:

”Vi fokuserer i øjeblikket på at udvide vores partnerkanal yderligere i Vesteuropa. Dette skridt er et godt eksempel på, hvordan vi videreudvikler vores footprint. Vores nordiske team bibringer lokal viden og omfattende erfaring inden for optimering af produktion og vedligeholdelsesprocesser. Denne erfaring er afgørende for at kunne udføre vellykkede kundeprojekter. Jeg kan ikke vente med at introducere vores partnerprogram for potentielle partnere i de nordiske lande, så vi sammen kan udvikle vores forretninger i et fleksibelt og problemfrit partnerskab. Med den erfaring og det omdømme, Michael Ries har inden for EAM og industri 4.0-branchen, ser jeg frem til en succesrig fremtid.”

Michael Ries forklarer om sit skifte til Ultimo: ”Jeg har arbejdet inden for EAM i over 20 år, så det er naturligt for mig at komme ind i branchen igen og bruge min erfaring og mit netværk. Dette kombineret med Ultimos strategiske beslutning om at vokse på det nordiske marked gør vores samarbejde til et perfekt match. Ultimo er den største dedikerede EAM-leverandør på det europæiske marked. Med Ultimos moderne cloud-platform kombineret med dens fleksibilitet og funktionalitet mener jeg, at der er en særdeles god mulighed for at udvide forretningen til de nordiske lande. Ultimo har den helt rigtige profil til at blive den foretrukne EAM-leverandør og -partner inden for produktions- og logistikindustrien i Norden.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>