KMD gennemfører SAP S/4HANA-transformation
Hjem SAP KMD gennemfører SAP S/4HANA-transformation

KMD gennemfører SAP S/4HANA-transformation

Af Redaktionen

Som en af de allerførste virksomheder i Danmark har KMD gennemgået en greenfield implementering af SAP S/4HANA Private Cloud, som betyder, at KMD på tværs af Danmark og Polen nu anvender helt nye SAP-komponenter.

KMD gennemfører SAP S/4HANA-transformation

I juni har KMD gennemført en større migrering til nye SAP-komponenter.

Gennem en såkaldt greenfield implementering, hvor KMD er startet processen fra nul uden skelen til tidligere løsninger, er KMD som en af de første virksomheder i Danmark således fuldt ombord på SAP S/4HANA Private Cloud baseret på SAP’s best practise og dermed fremtidssikret af SAP.

Allan Hejndorf, Vice President Group IT i KMD, er glad for migreringen, som fremtidssikrer KMD.

“Det faktum, at KMD nu kan begynde at bruge S/4HANA-løsningen, vil både være af stor værdi for vores kolleger, men også for virksomheden KMD, da den nye løsning vil give en state-of-the-art platform, som KMD kan vokse på – og understøtte KMD’s strategi og ambitioner,” siger Allan Hejndorf, Vice President Group IT.

Med SAP S/4HANA Private Cloud har KMD opnået endnu en milepæl i sin imponerende digitale rejse, og er nu klar til at dele sin viden og erfaringer med andre danske virksomheder, som også er på vej mod en intelligent, datadrevet virksomhed”, siger Mikkel Stavnsbo, Administrerende direktør i SAP Danmark.

Fra 2027 udfaser SAP supporten til ældre SAP-versioner for derefter udelukkende at supportere SAP S/4HANA-platformen. Den deadline øger presset på de danske virksomheder og organisationer, der endnu ikke har fået taget ordentligt hul på deres migrering til SAP S/4HANA Cloud ERP.

Med skiftet har KMD i god tid fremtidssikret virksomheden, og samtidig fået en masse værdifuld erfaring, som andre virksomheder kan have gavn af. For selv om man måske både har vilje og økonomi til at gennemføre en SAP S/4HANA- transformation, er de påkrævede ekspertressourcer så efterspurgte, at det kan komme til at knibe med at finde ledige SAP-konsulenter.

“Den nye SAP-platform indeholder mange nye, spændende forretningsmuligheder, men det kræver viden og erfaring at sætte dem rigtigt i spil og undgå at blive begravet i opgaver. Med denne succesfulde migrering har vi vist, at vi i KMD har kompetencerne til at gøre det i egne rækker, men at vi også formår at rådgive andre organisationer, der skal ud på samme rejse,” siger Bjarki Björnsson, Vice President i KMD og ansvarlig for KMD’s SAP-område.

KMD og SAP har været partnere i flere årtier, hvor de sammen har været med til at digitalisere både den offentlige og private sektor i Danmark og Norden. Senest er dette partnerskab blevet suppleret med en global aftale om co-development inden for viden, tilgang og standarder relateret til best practise arbejdsprocesser i SAP S/4HANA.

”Det har været et stort projekt for både os og KMD, og jeg er så stolt af måden vi kom i mål sammen på. Partnerskabet med KMD taler for sig selv. Det er enormt motiverende for vores team at samarbejde om at levere digitale løsninger der sikrer det optimale grundlag for et veldrevet samfund. KMD’s dybe kompetencer indenfor netop vores teknologi, bliver ved med at imponere mig, hvad enten det er overfor vores fælles kunder eller internt hos KMD. Med SAP S/4HANA Private Cloud har KMD opnået endnu en milepæl i sin imponerende digitale rejse, og er nu klar til at dele sin viden og erfaringer med andre danske virksomheder, som også er på vej mod en intelligent, datadrevet virksomhed”, siger Mikkel Stavnsbo, Administrerende direktør i SAP Danmark.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>