HP skaber ny fleksibel arbejdsoplevelse for udviklere, dataforskere og ingeniører
Hjem TEKNIK HP skaber ny fleksibel arbejdsoplevelse for udviklere, dataforskere og ingeniører

HP skaber ny fleksibel arbejdsoplevelse for udviklere, dataforskere og ingeniører

Af Redaktionen

På SIGGRAPH lancerer HP den nye HP Z4 Rack G5, verdens mest kraftfulde 1U-rackarbejdsstation.

HP skaber ny fleksibel arbejdsoplevelse for udviklere, dataforskere og ingeniører

Z4 Rack G5 er designet og konstrueret til at revolutionere den måde, professionelle arbejder eksternt på, med et kompakt 1U-formfaktordesign og avanceret ydeevne, der er skræddersyet til behovene hos de mest krævende kunder.

I takt med at datateknikere, indholdsudviklere og teknikere tilpasser sig forventningen om at arbejde hvor som helst, tilbyder HP Z4 Rack G5 den fleksibilitet, der er nødvendig for at levere højtydende databehandling i høj kvalitet, uanset hvor du sidder.

HP Z4 Rack G5 Egenskaber:
  • Udstyret til at opfylde behovene for avanceret VFX, 3D-modellering og rendering med op til 24 kerner i en Intel Xeon W-2400 CPU, understøttelse af NVIDIA RTX 6000 Ada Generation-grafik  og op til 256 GB DDR5-hukommelse, alt sammen med plads til opgradering og udvidelse.
  • Innovativ teknik muliggør optimal termisk ydeevne, så arbejdsstationen kan håndtere intensive arbejdsbelastninger uden at gå på kompromis med produktiviteten.
  • Z4 Rack G5 er bygget med førsteklasses komponenter og grundigt testet for pålidelighed og holdbarhed og giver uafbrudt ydeevne til kritiske opgaver.
  • Med muligheden for HP Anyware kan teams få adgang til Z4-rackets kraft fra enhver enhed, hvilket giver hurtig reaktionsevne og billedkvalitet, selv under forskellige netværksforbindelser.
  • Den er certificeret til professionelle apps og med HP Wolf Security for Business og er beskyttet under, i og over operativsystemet.

I takt med at Z by HP-kunder – udviklere, ingeniører og dataforskere – udvikler deres arbejdsgange, er grafikydeevnen desuden blevet vigtig for deres succes. Derfor annoncerer HP understøttelse af de nye Ada Generation GPU’er  – NVIDIA RTX 5000,  NVIDIA RTX 4500 og NVIDIA  RTX 4000  – på tværs af vores platforme. NVIDIA RTX 6000 understøttes i øjeblikket også. NVIDIA RTX Ada Generation GPU’er tilbyder rigelig grafikhukommelse med fejlkorrigerende kode (ECC) til gengivelse, datavidenskab og teknisk simulering. Fjerde generation af Tensor-kerner leverer op til 5X modeltræningsydelsen og op til 5X inferensydelsen i den forrige generation af NVIDIA Ampere-arkitekturen for hurtigere generativ oprettelse af AI-indhold.

“HP’s teknik muliggør nogle af de højest mulige arbejdsstationer til oprettelse af AI-modeller, datavidenskabelige løsninger og maskinel indlæring. Efterhånden som arbejdsgange udvikler sig, udvikler HP sig for at imødekomme behovene hos nutidens udviklere, ingeniører og dataforskere,” siger Jim Nottingham, Senior Vice President, Z by HP. “Vi udvider vores samarbejde med NVIDIA via NVIDIA Ada Generation GPU-arkitekturen for at udnytte AI-platforme mere bredt, samtidig med at vi fortsætter med at levere problemfri arbejdsgange, forbedret omkostningsforudsigelighed og markedslederskab inden for bæredygtighed med verdens mest bæredygtige pc-portefølje.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>