SAP vil revolutionere virksomheders digitale forretningstransformation med ny holistisk tilgang
Hjem SAP SAP vil revolutionere virksomheders digitale forretningstransformation med ny holistisk tilgang

SAP vil revolutionere virksomheders digitale forretningstransformation med ny holistisk tilgang

Af Redaktionen

SAP annoncerede den 27. january 2021 RISE with SAP, en ny og skelsættende måde for kunder til holistisk at transformere sig til intelligente virksomheder .

SAP vil revolutionere virksomheders digitale forretningstransformation med ny holistisk tilgang

Christian Klein, SAP CEO

RISE with SAP tilbyder kunder på alle stadier af deres digital transformation en helt ny måde at designe deres forretningsprocesser på og opnå bedre forretningsresultater.

Sammen med sit store partner økosystem vil SAP leverer hurtig time-to-value og den fleksibilitet der skal til for at trives midt i forandringerne – alt sammen uden store forhåndsinvesteringer.

Annonceringen fandt sted på ”RISE with SAP: The Introduction” eventet, hvor Christian Klein, SAP CEO og gæster inklusive Microsoft, Siemens og LiveKindly deltog. Her afslørede SAP også planer om at foretage et strategisk opkøb inden for business process intelligence. Afspil optagelse af ”RISE with SAP: The Introduction” her.

”Geopolitiske spændinger, miljømæssige udfordringer og den igangværende pandemi tvinger virksomheder til at tackle forandringer hurtigere end nogensinde før,” sagde Christian Klein, SAP CEO. ”Virksomheder, der hurtigt kan tilpasse deres forretningsprocesser, vil få succes – og SAP kan hjælpe dem med at opnå dette. Dette er hvad RISE with SAP handler om: hjælpe kunder med løbende at låse op for nye måder at drive virksomhed på i skyen og være foran i deres branche.”

RISE with SAP er en samlet pakke, der viser hver enkelt kunde deres vej til blive en intelligent virksomhed, uafhængigt af udgangspunkt eller kompleksitet. Den tilbydes på abonnementsbasis og indeholder kun én ansvarlig part for service, drift og support. Den holistiske tilgang vil hjælpe virksomheder med reelt at transformere deres forretning og ikke kun lave en teknisk migration til skyen, men muliggøre kontinuerlig forretningstransformation. Sammen med sit stærke partner økosystem vil SAP guide virksomheder gennem deres forretningstransformation ved at:

 • Redesigne forretningsprocesser:
 • Business Process Intelligence er bygget på SAPs forretningsmodel og ekspertise inden for forretningsprocesser som vi har opnået ved at arbejde med over 400.000 kunder i 25 brancher. Kunder kan løbende analysere, hvordan deres forretningsprocesser præsterer, sammenligne dem med branchestandarder og let tilpasse dem til ny efterspørgsel og forretningskrav. Kunstig intelligens kan integreres i forretningsprocesser takket være direkte forbindelse til SAPs workflow, Robotic Process Automation (RPA) og andre AI-tjenester.
 • Teknisk migrering:
 • SAP-værktøjer og services understøtter hele den tekniske migreringsrejse. Dette inkluderer automatiserede services, der understøtter overgangen til modulære og standardløsnings it-landskaber og dermed bedre adgang til innovation i skyen samt support fra tekniske arkitekter.
 • Valgfri cloudinfrastruktur kører i et SAP datacenter eller hos en hyperscaler efter eget valg og drager fordel af Infrastructure-as-a-Service-funktioner uden fastlåsning af data og løsningsvalg.
 • Opbygning af en intelligent virksomhed:
 • SAP Business Technology Platformen leverer ét semantisk lag på tværs af virksomheden,  og danner grundlaget for en holistisk forretningstransformation. Denne tilgang hjælper med at holde forretnings ERP kernen ren:
  • Nemt at komplementere, udvide og integrere med SAP-, partnere- og tredjeparts-løsninger ved hjælp af den samme datamodel og platform services som SAP-applikationerne anvender.
  • Mere end 2.200 API’er (Application Programming Interface), der hjælper med at sikre integration til on premise, cloud- og ikke-SAP-systemer.
  • Styring og planlægning på tværs af virksomheden i realtid med levering af data i høj kvalitet til dataanalyse, planlægnings- og AI-scenarier takket være ét semantisk datalag.
  • Low code eller no code kodefunktioner til at udvide SAP-løsninger, intelligent RPA til automatisering og workflow services, så forretningsprocesser kan ændres når nødvendigt.
 • SAP S/4HANA Cloud (intelligent ERP forretningssoftware suite) med indbygget AI, RPA, avanceret dataanalyse og fleksible implementeringsmuligheder afhængigt af kundens kompleksitet.
 • Adgang til et af verdens største forretningsnetværk, inklusive SAPs leverandør-, logistik- og asset intelligence-netværk, der gør det muligt for virksomheder at styre hele deres forsyningskæde, så den kan reagere hurtigere på skiftende markedsforhold.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>