3 åbner ny butik i Slagelse
Hjem VIRKSOMHED 3 åbner ny butik i Slagelse

3 åbner ny butik i Slagelse

Af Redaktionen

Butikken er endelig klar til at åbne efter lang tids forberedelse.

Derfor er det også en stor dag for Mads Duedahl, der er 3’s øverste ansvarlige for butikkerne.

Det er således ham, der har truffet beslutningen om at åbne den nye butik i Slagelse.

Da han havde undersøgt mulighederne for at åbne en butik i Slagelse, gik der ikke længe før han fik øje på VestsjællandsCentret som en ideel lokation, forklarer han:

“Når vi skal åbne en ny forretning, er der mange faktorer, der skal være på plads, ift. beliggenhed, indbyggertal osv. Da vi begyndte at se på Slagelse og VestsjællandsCentret, kom vi rimeligt hurtigt frem til, at alle de betingelser, der skulle være til stede, var der. Centeret her er fremragende, og det får al den trafik, vi kunne ønske os, så det er en hel ideel lokation, vi har fået her. Derfor ser jeg også meget frem til at følge med i butikkens udvikling, “ afslutter han.

Center Manager i VestsjællandsCentret Emil Ditlev Faber har også set frem til at kunne vise centrets mange besøgende den nye 3-butik:

3 åbner ny butik i Slagelse

Mohamed Bilal El-Mir er butikschef for den nye 3Butik i Slagelse.

“Vi har virkelig set frem til, at 3 skulle åbne deres butik her i centeret. 3 er kendt for at tilbyde super spændende produkter, der ligger i krydsfeltet mellem innovative tele-produkter og lækkert elektronikudstyr i topklasse. Derfor er 3-butikken helt klart et skridt i den rigtige retning i forhold til vores egen strategi, om at kunne tilbyde et større udvalg af elektronik til vores kunder.”

Også den nye butiksleder Mohamed Bilal El-Mir glæder sig til at slå dørene op til den nye butik:

“Jeg glæder mig helt vildt til vores åbningsdag. Nu er vi klar til at give alle borgere i Slagelse og omegn alle vores fantastiske produkter, skarpe åbningstilbud og en sublim kundeoplevelse.”

Du finder 3-butikken på 1. Etage i centeret.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>