GlobalConnect fortsætter investeringer i 2022
Hjem NYHEDER Nordens GlobalConnect fortsætter investeringer i 2022

Nordens GlobalConnect fortsætter investeringer i 2022

Af Redaktionen

Med næsten 10.000 km nye fiberlinjer bygget i 2021 ejer GlobalConnect Nordens største forbundne fibernetværk.

Vækstkursen fortsætter næste år, hvor koncernen investerer yderligere i at udvide sin infrastruktur og for alvor går ind i nye markeder.

GlobalConnect kan se tilbage på endnu et år med markant vækst på flere parametre. Fibernetværket på tværs af Nordeuropa er vokset med næsten 11 % på et år, der er for alvor sat skub i at levere højhastighedsforbindelser til private danske hjem, og de første private kunder er koblet på i Tyskland – et marked som GlobalConnect har store forventninger til i 2022.

Koncernen leverer digital infrastruktur til flere end 30.000 organisationer og virksomheder og forbinder 420.000 private hjem med fiber. Samtidig råder GlobalConnect nu over 30.000 kvadratmeter datacenterplads, som fortsat er i høj kurs i kundernes rejse mod cloud og enorme vækst i datamængder.

GlobalConnect vil i 2022 indvie en helt ny digital motorvej i form af et megakapacitets fiberkabel, som lige nu bliver bygget fra Nordsverige over Bornholm til Berlin. Det skal være med til at gøre Danmark til et digitalt knudepunkt i Nordeuropa og manifestere Norden som en attraktiv placering for fremtidige globale tech-investeringer. Kablet vil kunne transportere 3 millioner gange mere data end en almindeligt privat fiberforbindelse, svarende til 610 millioner Netflix-brugere.

GlobalConnect fortsætter investeringer i 2022

GlobalConnect runder året af med et milliardopkøb af Telenor Sveriges operatør Open Universe med flere end 200.000 internetkunder samt fiberforbindelser til private svenske hjem.

”De milepæle, vi har opnået, viser virkelig, at GlobalConnect er blevet en markant udfordrer på det internationale marked og en af ​​Europas hurtigst voksende udbydere af digital infrastruktur. Vi fortsætter med at udvide vores kundebase, opkøbe væsentlige aktiver fra konkurrenter og gå ind på nye markeder. Vi er på en vækstkurs, som vi agter at fortsætte i 2022,” siger Martin Lippert, Group CEO, GlobalConnect.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>