Medarbejdere hos Vistaprint, som arbejder hjemme, får ‘genopladningsdage’
Hjem DISTANCEARBEJDE Medarbejdere hos Vistaprint, som arbejder hjemme, får ‘genopladningsdage’

Medarbejdere hos Vistaprint, som arbejder hjemme, får ‘genopladningsdage’

Af Redaktionen

Alle fuldtidsansatte medarbejdere, som arbejder væk fra kontoret, hos marketing- og designpartneren for mindre virksomheder får en halv fridag hver fredag i juli og august.

Vistaprint udvider deres succesfulde arbejdsmodel for permanent hjemmearbejde globalt med genopladningsdage for alle virksomhedens medarbejdere, der arbejder væk fra kontoret i sommerperioden.

Vistaprints tilgang til hjemmearbejde tilskynder asynkrone og samarbejdsbaserede arbejdsmetoder og er anerkendt i USA, hvor Vistaprint officielt er blevet udpeget som “Best Remote-First Companies to Work For” i Built In’s rapport fra 2021.

I programmet ”Recharge Days” har alle fuldtidsansatte medarbejdere, der arbejder andre steder end kontoret, fået tildelt en halv fridag hver fredag i juli og august.

“Introduktionen af vores genopladningsdage er næste trin i vores arbejde med at opfordre til en positiv balance i arbejdslivet og øge trivslen i Vistaprints team,” siger Paul McKinley, VP Communications hos Vistaprint. “Det er et vigtigt skridt i vores forpligtelser til en tilgang forankret i hjemmearbejde, der søger at skabe et miljø og en kultur, hvor teammedlemmer trives og er mere involverede, produktive og engagerede for at skabe bedre resultater”.

Det anslås, at 90.000 danske medarbejdere arbejder hjemme efter pandemien
Medarbejdere hos Vistaprint, som arbejder hjemme, får ‘genopladningsdage’Pandemien har vendt op og ned på verden, og hjemmearbejde er blevet mere populært og accepteret blandt virksomheder i hele verden. I Danmark viser en analyse fra Dansk Industri, at før pandemien arbejdede 70.000 medarbejdere hjemmefra på en given arbejdsdag – et tal, som steg til næsten 1/2 mio. under Covid 19-krisen. Efter pandemien anslås det, at 90.000 medarbejdere dagligt vil arbejde hjemme, hvilket er en stigning på 28,5 %.

Vistaprint besluttede tidligt at vælge en model med hjemmearbejde.

“Efter et par måneder fortalte overraskende mange af vores medarbejdere, at de foretrak at arbejde permanent hjemme de fleste af ugens arbejdsdage,” forklarer David Medlin, Nordic Country Manager og fortsætter:

“Vores tilgang til hjemmearbejde har åbnet flere muligheder for både eksisterende og nye medarbejdere, så vi har fået et geografisk mere alsidigt team med kulturelle perspektiver og erfaring, som er godt for vores virksomhed og kultur.”

Vistaprint tror på, at deres model for hjemmearbejde vil løfte niveauet på mange måder: Fra fleksibilitet på arbejdspladsen til generel samhørighed i teamet. Udbredelsen af fjernarbejde giver medarbejdere og arbejdsgivere mulighed for at være mere produktive uanset, hvor i verden de befinder sig sted i verden og bidrage til virksomhedens gode resultater.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>