Kom til elektrisk nytårskur hos din lokale Ford-forhandler
Hjem ELBIL Ford inviterer danskerne til elektrisk nytårskur hos din lokale Ford-forhandler

Ford inviterer danskerne til elektrisk nytårskur hos din lokale Ford-forhandler

Af Redaktionen

I begyndelsen af det nye år slår Ford dørene op og inviterer danskerne til elektrisk nytårskur hos de lokale Ford-forhandlere.

Her kan kunderne blive meget klogere på elektriske biler og opladning, og også selv sidde bag rattet i en af Fords elektrificerede biler – fx den fuldelektriske Mustang Mach-E.

Hvor langt kan en elbil køre? Hvordan oplader jeg den? Skal jeg have min egen ladestander eller bruge de offentlige? Hvad er forskellen på en elbil og en plug in hybrid? Spørgsmålene kan være mange, når man som kunde skal forholde sig til en fremtid med en elektrisk bil, og derfor står Fords forhandlere klar til at hjælpe og informere kunderne i weekenderne d. 8.-9. og 15.-16. januar.

– Vi inviterer alle vores kunder med på Fords elektriske rejse med årets nytårskur. Det er ikke afgørende, om kunderne tidligere har stiftet bekendtskab med elbiler, om de blot er nysgerrige eller helt konkret står overfor et skifte til en elektrisk bil. Vores forhandlere møder kunderne i øjenhøjde og klæder dem godt på, så de er velinformerede og føler sig trygge på rejsen mod en elektrificeret fremtid, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør i Ford Danmark.

Hør mere om Fords nytårskur i video her:

Til årets elektriske nytårskur står Fords forhandlere klar til at dele ud af deres viden om elektrificering og elektriske biler samt opladningsmuligheder. Du kan som kunde for eksempel opleve, hvordan bilen nemt sættes til opladning med ladekabel, og også få indsigt i, hvilken ladeløsning der egner sig bedst til netop dit behov.

Du vil også få en introduktion til den smarte FordPass-app, der på bedste vis giver dig mulighed for at overvåge strømniveauet, planlægge din rejse, finde opladningsstationer langs din rute, bruge din smartphone som nøgle samt indsigt i din køreadfærd og meget mere.

Sid bag rattet i Fords elektrificerede biler

Kom til elektrisk nytårskur hos din lokale Ford-forhandler

Du har desuden mulighed for at prøvekøre et udvalg af Fords elektriske biler til årets nytårskur. For eksempel Fords første fuldelektriske bil, Mustang Mach-E, eller den populære Ford Kuga Plug-in Hybrid, der har taget danskerne med storm og netop er blevet kåret som ’Årets Familiebil 2021’, og som desuden er den bedst sælgende plug-in hybrid bil i Danmark i 2021.

Fords elektriske nytårskur afholdes i weekenderne d. 8.-9. og 15.-16. januar hos alle Ford-forhandlere.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>