Digital omstilling har ført til tocifret billionvækst på globalt plan
Hjem DISTANCEARBEJDE Digital omstilling har ført til tocifret billionvækst på globalt plan

Digital omstilling har ført til tocifret billionvækst på globalt plan

Af Redaktionen

Virksomheder verden over er blevet bedre til at ideudvikle og innovere i takt med den digitale omstilling.

En ny rapport fra it-virksomheden Citrix afslører, at nye teknologier og hybride arbejdsformer førte til en global stigning i omsætning på 91 billioner kroner.

Fraværet af fysiske møder på kontoret har på ingen måde sat en stopper for virksomheders evner til at innovere. Faktisk oplever langt de fleste virksomhedsledere, at digitale samarbejdsværktøjer og hybride arbejdsformer har ført til, at flere medarbejdere kommer med nye ideer til at udvikle forretningen.

Digital omstilling har ført til tocifret billionvækst på globalt planDet er én af konklusionerne i en undersøgelse foretaget af it-virksomheden Citrix blandt 1.200 amerikanske og europæiske virksomhedsledere. 93 procent af de adspurgte svarer i undersøgelsen, at digitale værktøjer har skærpet medarbejdernes muligheder for at samarbejde og ført til, at flere ideer kommer op til overfladen i virksomheden, og at en større og mere forskelligartet skare af medarbejdere deltager i ideudviklingen. Samlet set har den større grad af innovation ført til en global stigning i omsætning på 91 billioner kroner, vurderes det i rapporten.

”Pandemien har bevist, at innovation kan forekomme overalt. Mange virksomhedsledere var tidligere skeptiske i forhold til hybride arbejdsformer, men anerkender nu fordelene ved arbejdsformen og omfavner i høj grad den model, de værktøjer og processer, som gør medarbejdere i stand til at udvikle nye ideer uanset arbejdssted,” siger Tim Minahan, Executive Vice President of Business Strategy i Citrix.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>