D-Link udvider EAGLE PRO AI-familie med helt ny mesh-system og mesh-extender med Wi-Fi 6-understøttelse
Hjem NYE PRODUKTER D-Link udvider EAGLE PRO AI-familie

D-Link udvider EAGLE PRO AI-familie

Af Redaktionen

D-Link, en global leder inden for netværks- og kommunikationsteknologi, præsenterer de helt nye mesh-systemer (M15-2, M15-3) og mesh-extender (E15) i EAGLE PRO AI-familien.

De nye lanceringer tilbyder den bedst mulige Wi-Fi 6-dækning og hastighed, som løbende optimeres og forbedres ved hjælp af kunstig intelligens samt problemfri forbindelse via mesh-teknologi – hvilket gør dem til perfekte løsninger til hjemmebrugere og små kontorer.

De nye lanceringer giver kombinerede hastigheder på trådløs forbindelse med understøttelse af to-båndsteknologi på op til 1500 Mbps ved hjælp af de nyeste Wi-Fi 6-teknologier som 1024 QAM, MU-MIMO og OFDMA. De er designet med en indbygget AI Wi-Fi Optimiser, der løbende opretter forbindelse til den bedste Wi-Fi-kanal, og en AI Traffic Optimiser, der prioriterer din vigtigste tilsluttede enhed, så den får den bedst mulige internetforbindelse for optimal onlineoplevelse og stabilitet.

Eagle PRO AI AX1500 mesh-systemer (fås i 2-pack og 3-pack) er designet til at give problemfri Wi-Fi-dækning på henholdsvis op til 370 m² og 500 m² med mulighed for at udvide til maksimalt fire enheder. AI Mesh Optimister etablerer den stærkeste forbindelse mellem dem for at give dig et robust mesh-netværk.

Med EAGLE PRO AI AX1500 mesh-extender (E15) kan du forlænge dit Wi-Fi, hvis det er nødvendigt. Kombineret med en eksisterende EAGLE PRO AI router eller mesh system, det bruger alle AI kapaciteter fuldt ud til at skabe en intelligent mesh-netværk, der løbende optimeres og forbedres. Derudover gør den integrerede Gigabit-port det muligt at tilslutte en enhed via netværkskabel wi-fi-netværket.

D-Link udvider EAGLE PRO AI-familie med helt ny mesh-system og mesh-extender med Wi-Fi 6-understøttelseDen integrerede AI assistant software gennemgår automatisk netværket og sender anbefalinger og rapporter, der er tilgængelige via EAGLE PRO AI-appen eller enhedens webkonfiguration. WPA3-understøttelse betyder, at dit Wi-Fi er beskyttet af det nyeste inden for trådløs krypteringsteknologi. Derudover er EAGLE PRO AI-produkter kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa, så brugerne kan bruge stemmestyring til en mere jævn netværksadministration.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>