Check Point Software Technologies lancerer Check Point Horizon
Hjem SIKKERHED Check Point Software Technologies lancerer Check Point Horizon

Check Point Software Technologies lancerer Check Point Horizon

Af Redaktionen

Den nye Horizon-platform fra Check Point Software Technologies giver adgang til verdens førende sikkerhedseksperter og udnytter sikkerhedsvirksomhedens unikke forebyggelsestilgang, der forbedrer virksomheders sikkerhed på tværs af netværk, cloud og endpoints, hvilket forhindrer fremtidige cyberangreb.

Check Point Software Technologies har netop lanceret Check Point Horizon: En ny platform, der samler en række banebrydende sikkerhedsløsninger og giver en proaktiv tilgang til Managed Prevention and Response (MDR/MPR), Extended Prevention and Response (XDR/XPR) og sikkerhedshændelser.

Check Point Horizon består de tre forskellige sikkerhedsløsninger Horizon XDR/XPR, Horizon XDR/XPR og Horizon Events. Løsningerne er udviklet som en direkte konsekvens af, at virksomheder og organisationer i dag har behov for et Security Operations Center (SOC), der døgnet rundt overvåger, finder og fjerner cybertrusler mod virksomheden.

Check Point Software Technologies lancerer Check Point HorizonLøsningerne udnytter Check Points unikke forebyggelsestilgang og giver virksomheder bedre sikkerhed på tværs af deres netværk, cloud og endpoints, ved at give virksomhederne adgang til verdens førende analytiker og sikkerhedseksperter og innovativ teknologi baseret på kunstig intelligens.

Check Point Horizon MDR/MPR er tilgængelig nu. Horizon XDR/XPR og Horizon Events bliver tilgængelige på et senere tidspunkt.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>