Innofactor opruster i Danmark med nyt ledelsesteam
Hjem VIRKSOMHED Innofactor opruster i Danmark med nyt ledelsesteam

Innofactor opruster i Danmark med nyt ledelsesteam

Af Redaktionen

Den nordiske og børsnoterede IT-konsulentvirksomhed Innofactor ansætter et nyt ledelsesteam i Danmark for at realisere store vækstambitioner.

Innofactor – den børsnoterede nordiske IT-konsulentvirksomhed med hovedkvarter i Finland – har offentliggjort resultatet for 2022, der viser en samlet vækst på 7,2 procent, hvilket bl.a. inkluderer fornyelsen af en omfattende aftale med det finske forsvar.

Innofactor i Danmark kan notere en vækst på 12 procent og ansætter et nyt ledelsesteam, som skal forfølge en langsigtet ambition om 20 procent årlig vækst på det danske marked.

 Opjusterede vækstambitioner i Danmark

“Vi er tilfredse med det flotte resultat, vi har opnået i Danmark i 2022. Jeg ser det, som et samlet udtryk for vores dedikation til vores kunder og for den nye status som Solutions Partner for Microsoft Cloud, vi har opnået i kraft af vores stærke kompetencer inden for bl.a. digital transformation, cloud-infrastruktur samt data og analytics,” udtaler Jørn Ellefsen, øverste direktør for Innofactor i Norge og Danmark.

”2022-resultat betyder, at vi opjusterer vores vækstambitioner i Danmark. Jeg er derfor glad for at kunne præsentere vores nye ledelsesteam, som har indgående kendskab til, hvordan IT kan styrke virksomheders konkurrenceevne, og som kan udbygge vores position som betroet partner for kunder i Danmark. Vi afviser ikke, at væksten også kan foregå gennem opkøb, når de rette muligheder viser sig.”

Nyt ledelsesteam med solid branche-erfaring

Det nye ledelsesteam består af Henning Lunn Schandorph og Jonas Holstein, der begge kommer til Innofactor med en solid erfaring fra IT-branchen i bagagen:

Innofactor opruster i Danmark med nyt ledelsesteam

Henning Lunn Schandorph

Henning Lunn Schandorph er ansat som Business Unit Director for Cloud Transformation og har tidligere haft salgs- og ledende stillinger hos bl.a. Microsoft, CGI, KMD og Atea.

“Jeg er utrolig glad for at blive en del af Innofactor og ser frem til at bidrage til vores fortsatte udvikling og vækst på det danske marked. Innofactor råder over unikke kompetencer og services på tværs af Norden, som betyder, at vores kunder får optimal værdi af deres cloud-infrastruktur og digitale omstilling,” siger Henning Lunn Schandorph.

Jonas Holstein er ansat som Business Unit Director for Data & Analytics og kommer fra en stilling som IT-direktør hos DFDS.

”Mange virksomheder udnytter slet ikke deres egne data godt nok. Hos Innofactor glæder jeg mig til at hjælpe danske vores kunder med at blive mere data-drevne og bedre til at realisere deres digitale potentiale – bl.a. gennem brug af analyse, AI og machine learning,” siger Jonas Holstein.

Udnævnt til Solutions Partner for Microsoft Cloud

I april 2023 opnåede Innofactor at blive udnævnt til ’Solutions Partner for Microsoft Cloud’, hvilket er den overordnede betegnelse for, at man er godkendt leverandør inden for alle seks Microsoft Solutions Partner-områder.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>