Nu kan du streame Prime Video og YouTube i din Volvo
Hjem LIVSSTIL Nu kan du streame Prime Video og YouTube i din Volvo

Nu kan du streame Prime Video og YouTube i din Volvo

Af Redaktionen

Volvo Cars introducerer muligheden for streaming med nye over-the-air-opdateringer (OTA) til infotainmentsystemet.

Det betyder, at man har mulighed for at se blandt andet Prime Video via en app i Google Play, når man lader bilen, eller bare nyder et stille øjeblik i bilen.

Opdateringen betyder, at Volvo Cars bliver en af de første bilproducenter, der tilbyder streaming med Prime Video.

Volvos indbyggede Google-system kommer også snart til at tilbyde streaming med YouTube. Det bliver på en forudinstalleret YouTube-app i infotainmentsystemet, der kommer som en del af en OTA-opdatering fra d. 18. september.

Nu kan du streame Prime Video og YouTube i din Volvo

In-car streaming Volvo EX90

“Det styrker Volvo-oplevelsen, at vi kan give adgang til tjenester som Prime Video og YouTube på vores konstant voksende liste over softwares og applikationer, vi tilbyder. Vi lever op til vores løfte om at producere biler, der udvikler sig med vores kunder over tid,” siger Erik Severinson, Global Head of New Car Programmes hos Volvo Cars.

Sikkerhed er i centrum for Volvo Cars, og adgangen til brug af videostreaming vil kun være tilgængelig, når bilen holder fuldstændigt stille.

Det med småt

  • · Prime Video kan downloades fra Google Play
  • · YouTube vil være forudinstalleret som en del af en OTA-opdatering
  • · Begge apps vil være tilgængelige i Volvo-biler med Google indbygget (undtagen i Kina, Sydkorea og Vietnam)
  • · Tilgængeligheden af funktioner og tjenester kan variere mellem markede.
  • · I visse markeder leveres de data, der er nødvendige for streaming på omtalte tjenester (og andre digitale tjenester), muligvis ikke med dit køretøj af Volvo Cars, men i de markeder, hvor data leveres af Volvo Cars, er delingen underlagt visse vilkår, betingelser og begrænsninger.
  • · Google, Google Play og YouTube er varemærker tilhørende Google LLC.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>