Storyblok opnår ISO 27001-certificering for sit sikre og avancerede headless CMS-system
Hjem SIKKERHED Storyblok opnår IT-sikkerhedscertifikatet ISO 27001 for sit sikre og avancerede headless CMS-system

Storyblok opnår IT-sikkerhedscertifikatet ISO 27001 for sit sikre og avancerede headless CMS-system

Af Redaktionen

CMS-virksomheden Storyblok har opnået IT-sikkerhedscertifikatet ISO 27001, hvilket er efterspurgt.

Data viser, at 64 procent af professionelle bekymrer sig om sikkerhedsniveauet ved deres CMS-system, og at over halvdelen af dem bekymrer sig på daglig basis.

Storyblok, et avanceret headless Content Management System (CMS) der hjælper udviklere og markedsføringsfolk med at distribuere indhold på tværs af alle digitale platforme, har i dag annonceret deres nye ISO 27001-certificering fra TÜV Rheinland. TÜV Rheinland er en uafhængig tredjepartvirksomhed, der vurderer og analyserer virksomheder på deres sikkerhedsniveau, og certificeringen bekræfter, at alle Storybloks produkter, support processer og datahåndteringsprotokoller lever op til den højeste it-sikkerhedsmæssige standard.

Certificeringen vil hjælpe virksomheder med at sikre og beskytte deres data i deres CMS-system, et område, om stadig bliver mere udsat for it-kriminelle.

46 procent har oplevet sikkerhedsproblemer med CMS

I forbindelse med certificeringen har Storyblok fået udarbejdet en CMS-rapport med svar fra professionelle fra USA, Storbritannien, Tyskland, Sverige og Holland.

Storyblok opnår ISO 27001-certificering for sit sikre og avancerede headless CMS-system

Undersøgelsen viser, at:
  • 64,3 procent bekymrer sig over sikkerhedsniveauet ved deres CMS.
  • 80 procent finder sikkerhed ekstremt vigtigt, når det kommer til valget af deres CMS.
  • Mere end halvdelen (55 procent) oplever, at deres CMS har månedlige, ugentlige eller daglige it-sikkerhedsmæssige problemer
  • 46,4 procent har oplevet et it-sikkerhedsmæssigt problem har påvirket deres indhold og dermed deres forretning.
  • 21,7 procent opdaterer deres CMS med sikkerhedsopdateringer 5-9 gange om måneden.

Sikkerhedsproblemer kan være ekstremt omkostningstunge for virksomheder. Forrester har blandt andet konkluderes i rapporten The Four Tenets of SaaS Application Security And Protection, at “det er enhver CISO’s værste mareridt, når virksomheder på grund at et for lavt it-sikkerhedsniveau mister data via deres SaaS-applikationer. Datatab koster i gennemsnit 20 millioner kroner – og det er et konservativt estimat.”

”Traditionel CMS har et dårligt ry for at have et lavt it-sikkerhedsniveau, og med god grund. Derfor har det været vigtigt for os at få ISO 27001-certificeringen for at sikre, at virksomheder, der benytter Storyblok kan opbevare og dele deres indhold til hele verden på alle typer digitale platforme på den mest sikre headless CMS-platform på markedet, og dermed undgå bekymringer,” siger Dominik Angerer, CEO og medstifter hos Storyblok.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>