Audi e-tron GT vinder ved World Car Awards 2022
Hjem ELBIL Audi e-tron GT vinder ved World Car Awards 2022 i New York

Audi e-tron GT vinder ved World Car Awards 2022 i New York

Af Redaktionen

Audi e-tron GT er en af vinderne ved dette års World Car Awards, som er blevet uddelt for 18. gang i New York.

Audi e-tron GT var nomineret i kategorierne World Electric Vehicle of the Year, World Performance Car og World Car Design of the Year, og vandt titlen som World Performance Car ved verdens største og mest prestigefyldte prisuddeling for nye biler – også kaldet “bilverdenens Oscars”.

Mere end 100 motorjournalister fra hele verden havde grundigt testet de biler, der kvalificerede sig, og efterfølgende stemt på dem.

“Vi er glade for, at den fuldt elektriske Audi e-tron GT quattro var finalist i tre kategorier kun et år efter verdenspremieren,” sagde Oliver Hoffmann, ansvarlig for teknisk udvikling hos AUDI AG, efter prisuddelingen. “Det faktum, at Audi e-tron GT quattro tager titlen ’World Performance Car’, og at denne pris dermed går til Audi for femte gang, gør os naturligvis særligt stolte.

Audi e-tron GT quattro beviser, at elektrisk mobilitet kan være klimavenlig, dynamisk og fascinerende på én gang. Derfor er det en vigtig del af vores engagement i elektrisk mobilitet.” Fra 2026 vil Audi kun lancere nye modeller med elektriske drivlinjer på det globale marked. Fra og med 2025 vil al produktion på Audis lokationer være CO2-neutrale. Det sker allerede nu på fabrikkerne i Bruxelles, Győr og i Böllinger Höfe, hvor Audi e-tron GT quattro produceres.

Audi e-tron GT vinder ved World Car Awards 2022Sofistikeret termostyring til reproducerbar ydeevne

Den performance, der gav Audi e-tron GT quattro sin World Performance Car-pris, sikres i høj grad af et sofistikeret termostyringssystem. I Audi e-tron GT quattro består systemet af fire termiske kredsløb. Det betyder, at batteriet og komponenterne i drivlinjen hver beholder deres ideelle temperatur, hvilket resulterer i, at performance kan gentages igen og igen.

Takket være den intelligente termostyring vil e-tron GT quattro – hvis e-tron-ruteplanlæggeren benyttes – sørge for, at batteriet er inden for et ideelt temperaturområde til opladning, afhængigt af den udvendige temperatur, hvilket er nyttigt til hurtig opladning med op til 270 kW.

Audi er den mest succesrige producent i World Car Awards’ historie

Årets pris bringer mærket med de fire ringe til elleve førstepladser ved World Car Awards. Det gør Audi til den mest succesrige producent i prisens historie.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>