BYD baner vejen for kommunal elbils-satsning
Hjem ELBIL BYD baner vejen for kommunal elbils-satsning

BYD baner vejen for kommunal elbils-satsning

Af Redaktionen

BYD bliver fremover endnu mere synlig på de danske veje.

Høje Taastrup Kommune har peget på BYD ATTO 3 som kommunens fremtidige elbil, der skal bane vejen for den grønne omstilling i kommunens overgang til en komplet elektrisk flåde.

Elbilen BYD ATTO 3 har med sin høje kvalitet, mange funktioner og attraktive pris, vist sig at stå stærkest, da Høje Taastrup Kommune skulle vælge leverandør af biler for de kommende fem år. I de kommende år vil BYD således være blandt de mest synlige bilmærker hos Høje Taastrup Kommune.

“- Aftalen med Høje Taastrup Kommune er en blåstempling af BYD, som vi selvfølgelig glæder os over. Vi er overbeviste om, at den også vil vise vejen for andre offentlige institutioner i Danmark, når de skal gøre deres vognpark elektrisk. Både pris, kvalitet og udstyr gør BYD til et attraktivt bilmærke for såvel private som offentlige institutioner i Danmark,” siger Charlotte Ejlertsen, salgschef hos BYD Danmark.

BYD kom til Europa for 15 år siden, og selvom personbilerne fra BYD først kom til salg i Danmark i 2022, er fabrikantens elektriske busser allerede en synlig del af bybilledet i København. Med den nye aftale vil BYD komme til at fylde endnu mere i det danske gadebillede, og i Høje Taastrup Kommune bliver det primært hjemmeplejen, der får glæde af at køre i de nye elbiler.

“- BYD ATTO 3 er en bil med rummelighed, høj komfort og lang rækkevidde. Den er nem at navigere, har et højt sikkerhedsniveau og med skiftet fra fossile brændstofbiler til elbiler, bidrager Høje Taastrup Kommune til den grønne omstilling. De kan udnytte tiden bedst muligt og tilmed have en behagelig og afslappet kørsel, så der kan være fokus på de borgere, de skal besøge,” siger Charlotte Ejlertsen.

BYD baner vejen for kommunal elbils-satsningBYD ATTO 3 var sammen med BYD HAN og BYD TANG de første modeller på det danske marked, da BYD blev lanceret herhjemme i slutningen af 2022. I løbet af efteråret 2023 har BYD desuden lanceret BYD DOLPHIN, der er nomineret til Året Bil i Danmark 2024 samt den efterspurgte BYD SEAL.

I Danmark er det Terminalen, der forhandler BYD, og det er således også Terminalen, der vil være leverandør af BYD-bilerne til Høje Taastrup Kommune.

BYD har vundet yderligere 2 kommunale udbud i Nordsjælland med BYD DOLPHIN som det primære køretøj.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>