F-Secure lancerer 360-graders platform til cybersikkerhed
Hjem SIKKERHED F-Secure lancerer 360-graders platform til cybersikkerhed

F-Secure lancerer 360-graders platform til cybersikkerhed

Af Redaktionen

Med den nye cloud-baserede platform, F-Secure Elements, får virksomheder nu mulighed for at vælge netop de cybersikkerhedstjenester, der passer til deres behov.

Den modulære opbygning af F-Secure Elements kombinerer endpoint-beskyttelse, endpoint-detektion og -respons, sårbarhedsstyring og beskyttelse af samarbejdsplatforme som f.eks. Microsoft Office 365.

De forskellige sikkerhedsløsninger administreres let og enkelt via én central sikkerhedskonsol.

Med Elements tilbyder F-Secure også fleksible abonnementsløsninger, så virksomheder har mulighed for at skalere op og ned i takt med deres vækst.

F-Secure lancerer 360-graders platform til cybersikkerhed“Selv med regelmæssige opdateringer er de enkelte sikkerhedsprodukter og -løsninger ikke hurtige nok til at tilpasse sig et konstant skiftende trusselsbillede eller virksomheder i rivende udvikling og forandring. Derfor tror vi på, at fremtiden indenfor cybersikkerhed er at levere sikkerhed som en service. Ved at benytte én platform, der er designet til cybersikkerhedstjenester, kan virksomheder opnå bedre beskyttelse. Derfor er fleksibilitet og simplificering grundstenene i designprincipperne bag F-Secure Elements,” udtaler Morten Holm, der er Country Sales Manager hos F-Secure i Danmark.

Funktioner og fordele med F-Secure Elements:

  • Strømlinet og autonom drift, der sikrer effektive processer og hurtigere respons på trusler
  • Mulighed for at sende vanskelige it-sikkerhedssager til F-Secures eksperter
  • Intelligente og udvidede funktioner til detektion og respons, hvilket sikrer, at beslutninger træffes på baggrund af data
  • Datastrøm i realtid mellem de forskellige dele af Elements gør det muligt at identificere trusler hurtigere

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>