Samsungs Odyssey League vender tilbage – denne gang med Rocket League
Hjem GAMING Samsungs Odyssey League vender tilbage – denne gang med Rocket League

Samsungs Odyssey League vender tilbage – denne gang med Rocket League

Af Redaktionen

Samsung er tilbage med sin Odyssey League-turnering. Denne gang med en europæisk Rocket League-turnering, der løber mellem 23. juli og 29. august.

Efter en vellykket Odyssey League for Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG) sidste år, opfordrer Samsung, som er førende på markedet for gamingmonitorer, endnu en gang hold rundt om i verden til at deltage i en spændende esports-kunkurrence – Eksklusivt for dette år er, at deltagerne spiller Rocket League og ikke PUBG.

Der er også et antal Samsung-priser, der skal vindes, samt en præmiepulje på € 25.000.

Seere af EU-finalen kommer til at se Samsungs seneste lineup af Odyssey-gamingmonitorer, som vil blive brugt af de hold, der deltager i turneringens sidste faser. Ved at anvende Samsungs gamingskærme inkl. den prisvindende Odyssey G9, der for nylig blev udnævnt til Bedste Gaming-skærm hos European Hardware Association, og de nylancerede G70A, G50A og G30**, kan spillerne nyde de seneste PC- og konsolspil med klare farver, og skarp respons.

Samsungs Odyssey League vender tilbage – denne gang med Rocket LeagueOdyssey League, opkaldt efter det innovative udvalg af gamingmonitorer, er en søgen efter Europas bedste hold i konkurrencedygtige titler som PUBG og denne gang Rocket League. Deltagerne har en chance for at vinde en andel af præmiepuljen på € 25.000. Tilmelding til turneringen åbner fra d. 2. juli, hvor regionale hold tilmelder sig for at deltage i kvalifikationer, der starter d. 23. juli. Vinderne deltager i regionale finaler, som alle sendes på lokale sprog.

De hold, der lykkes med at komme i finalen, fortsætter til den europæiske finale, der finder sted fra d. 27. til d. 29. august. Den europæiske finale sendes på engelsk, hvor det vindende hold kåres.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>