Freetrailer øger aktivitetsniveauet i Tyskland – indgår strategisk samarbejde med Space Plus Store GmbH
Hjem VIRKSOMHED Freetrailer øger aktivitetsniveauet i Tyskland – indgår strategisk samarbejde med Space Plus Store GmbH

Freetrailer øger aktivitetsniveauet i Tyskland – indgår strategisk samarbejde med Space Plus Store GmbH

Af Redaktionen

Freetrailer Group A/S har netop underskrevet en treårig samarbejdsaftale med det tyske self storage-firma Space Plus Store GmbH.

Aftalen gælder i første omgang byerne Bochum, Essen, Hagen, Oberhausen, og i løbet af 2023 og 2024 tilføjes yderligere 12 lokationer fordelt over hele landet.

”Hos Space Plus Store ser vi aftalen som en klar game changer for virksomhedens udvikling. Jeg har søgt længe efter denne type service til vores kunder, og timingen er derfor helt perfekt.

Freetrailers koncept er genialt, og jeg har stor tiltro til, at vi nu kan hæve vores serviceniveau betragtelig. Det er altafgørende for en virksomhed som vores, og med aftalen gør vi det nu endnu nemmere for kunderne at fragte ting til og fra vores self storage-lagre, siger siger Russell Jordan, der er CEO hos Space Plus Store GmbH og fortsætter:

Freetrailer øger aktivitetsniveauet i Tyskland – indgår strategisk samarbejde med Space Plus Store GmbH”I vores søgen efter samarbejdspartnere går vi målrettet efter det, vi kalder A-list brands, og her er Freetrailer et ideelt match. Vi har i forvejen god erfaring med denne type services, og jeg er slet ikke i tvivl om, at en struktureret og professionel eksekvering af aftalen vil betyde flere og gladere kunder til vores lagre.”

Freetrailer er i forvejen til i Tyskland ved 39 IKEA-varehuse i hele landet, og aftalen med Space Plus Store GmbH skal møde behovet for flere gratis lånetrailere fra en stigende kundestrøm.

”Det tyske market er i voldsom vækst lige nu, og vi ser tydeligt en stigende efterspørgsel på vores produkter i hele landet. Derfor kommer aftalen med den nye partner på et helt perfekt tidspunkt. Space Plus Store GmbH har et stærkt brand i Tyskland, og der er ingen tvivl om, at de bliver en strategisk vigtig samarbejdspartner for os de næste mange år,” siger Ralf Stolz, der er Country Manager for Freetrailer i Tyskland.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>