Investering på 40 mio. Euro i topmoderne teknologi med som led i Smurfit Kappas ekspansion i Polen
Hjem VIRKSOMHED Investering på 40 mio. Euro i topmoderne teknologi med som led i Smurfit Kappas ekspansion i Polen

Investering på 40 mio. Euro i topmoderne teknologi med som led i Smurfit Kappas ekspansion i Polen

Af Redaktionen

Investeringen har skabt et af de mest højteknologiske emballageanlæg i Europa.

Smurfit Kappa har afsluttet sit seneste investeringsprojekt i Polen, som har resulteret i en betydelig udvidelse af bølgepapfabrikken i Pruszków.

Udvidelsen gør anlægget til Smurfit Kappas største i Polen og til et af de mest højteknologiske og moderne emballageanlæg i Europa.

Udover de avancerede maskiner, der er installeret på fabrikken, forventes det, at der vil blive skabt yderligere 50 nye arbejdspladser, så der nu er mere end 250 ansatte på stedet. Disse nye arbejdspladser vil sætte fabrikken i stand til yderligere at betjene sin kundeportefølje, der omfatter nogle af de førende mærker inden for FMCG fødevare- og drikkevaresektoren og betjener både internationale og lokale kunder.

Investeringen i Polen omfatter installation af en ny højteknologisk bølgeovn og en række ultramoderne forarbejdningsmaskiner. Anlægget blev også udstyret med et nyt færdigvarelager, som kan rumme op til 12.000 paller. Investeringen vil øge antallet af kasser, der produceres årligt, til 500 millioner, og det udvidede anlæg er nu 37,500 m2 stort.

Investering på 40 mio. Euro i topmoderne teknologi med som led i Smurfit Kappas ekspansion i PolenI en kommentar til den officielle åbning, som blev overværet af hundredvis af Smurfit Kappa-kunder, sagde CEO of Smurfit Kappa North-East Europe, Jacek Nieweglowski, i forbindelse med den officielle åbningsbegivenhed “Vi er meget glade for at kunne afsløre den nye produktionsfacilitet her i Pruszków officielt. Det tog lidt over et år at gennemføre dette projekt, som vil gøre det muligt for os at fortsætte med at følge vores strategiske mål om at være den fortrukne leverandør for vores kunder, især dem, der søger de mest innovative og bæredygtige emballageløsninger.

Saverio Mayer, CEO of Smurfit Kappa Europe, tilføjede “Denne betydelige investering markerer vores strategiske engagement i vores tilstedeværelse i Polen og i Østeuropa. Fabrikken i Pruszków er en integreret del af vores forretning og har en talentfuld og dygtig arbejdsstyrke, der er fuldt engageret i at levere den bedste service til vores kunder.”

Smurfit Kappa er i øjeblikket nr. 1 inden for bølgepapemballage i Europa.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>