It-sikkerhedsvirksomheden TEHTRIS ekspanderer til Norden: Kim Brøndsted bliver ny country manager
Hjem SIKKERHED It-sikkerhedsvirksomheden TEHTRIS ekspanderer til Norden: Kim Brøndsted bliver ny country manager

It-sikkerhedsvirksomheden TEHTRIS ekspanderer til Norden: Kim Brøndsted bliver ny country manager

Af Redaktionen

Den franske it-sikkerheds- og software-virksomhed med særligt fokus på at undgå cyberspionage og -sabotage, TEHTRIS, får nu en nordisk afdeling med dansk kontor og ansatte – og med store ambitioner for Norden, udtaler den nye landechef.

 TEHTRIS, en Gartner-anerkendt fransk it-sikkerhedsleverandør med speciale inden for eXtended Decection & Response (XDR)-løsninger, udvider sin globale forretning til Norden med særligt fokus på Danmark.

Det sker med ansættelsen af Kim Brøndsted som ny nordisk country manager, som sammen med blandt andet it-sikkerhedsspecialist og Head of Nordics Presales, Torben Clemmensen, skal erobre markedsandele for samt udbrede kendskabet til den franske it-sikkerhedsgigant. Begge kommer med mange års erfaring fra den nordiske it-sikkerhedsbranche.

It-sikkerhedsvirksomheden TEHTRIS ekspanderer til Norden: Kim Brøndsted bliver ny country manager

Kim Brøndsted

TEHTRIS’ XDR-platform sikrer et 360 graders overblik over hele virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur, og benyttes i dag af store, internationale virksomheder og offentlige organisationer.

Med 24/7-support, ISO27001-certificering og med et ”cybersecurity Made in Europe”-mærkat, vil løsningen hjælpe med at beskytte danske og nordiske virksomheder mod 0-day sårbarheder og cyberspionage.

“Vi er glade for at kunne byde Kim Brøndsted velkommen til at repræsentere TEHTRIS i Norden. Kim har med sin erfaring og gåpåmod et dybt kendskab til virksomheders og administrationers cybersikkerhedsbehov. Sammen med Torben Clemmensen og kommende teams, vil de bringe TEHTRIS XDR-platformen og dens unikke realtids-egenskaber inden for cybersikkerhed til den nordiske region,” siger Elena Poincet, administrerende direktør og medstifter af TEHTRIS.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>