Den nye Galaxy Book3 Ultra: En uovertruffen oplevelse af Samsung Galaxy-økosystemet med kraftfuld ydeevne
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Den nye Galaxy Book3 Ultra: En uovertruffen oplevelse af Samsung Galaxy-økosystemet med kraftfuld ydeevne

Den nye Galaxy Book3 Ultra: En uovertruffen oplevelse af Samsung Galaxy-økosystemet med kraftfuld ydeevne

Af Redaktionen

Samsung Electronics Co., Ltd. præsenterede i dag Galaxy Book3-serien, deres seneste flagskibsserie, der omfatter Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

Galaxy Book3 Ultra, der er Samsungs nye premium computer, leverer ultrahøj performance, Galaxy Book3 Pro 360 har en 2-i-1 konvertibel form med S Pen-funktionalitet, og Galaxy Book3 Pro har et tyndt og let clamshell design med fokus på mobilitet.

Galaxy Book3-serien er designet til dem, der har brug for tilslutningsmuligheder til flere enheder og førsteklasses hardware for at øge deres produktivitet og kreativitet.

“I dag ser vi et stigende antal mennesker, der bruger flere enheder for at forbedre deres effektivt. Og det har de nu mulighed for takket være vores åbne og omfattende Galaxy-økosystem,” siger Claus Holm, IM Director & Samsungs landechef i Danmark. Han fortsætter: “Den nyeste Galaxy Book3-serie gør tilslutningsmuligheder af flere enheder endnu nemmere. Den er skræddersyet til Galaxy-entusiaster, der leder efter ultrahøj ydeevne og sømløse Galaxy-tilslutningsoplevelser for at maksimere deres produktivitet og kreativitet.”

Den mest strømlinede Samsung Galaxy Connected-oplevelse til dato

Galaxy Book3-serien tilbyder en opkoblet oplevelse, der er både intuitiv og velkendt. Link til Windows / Microsoft Phone Link, der inkluderer alle de nye produktivitetsfunktioner, er en stor hjælp, når man er på farten, og giver brugerne mulighed for at nyde godt af en sømløs forbindelse mellem telefonen og PC på tværs af styresystemer. Med Link to Windows / Microsoft Phone Link’s Recent Websites, er det muligt at fortsætte igangværende web-sessioner fra telefonen på computeren – f.eks. når man tjekker prisen på en flyrejse på telefonen og derefter bestiller den på pc’en, samtidig med at Instant Hotspot giver ubesværet forbindelse til trådløse hotspots med et enkelt klik.

Dertil kan man bevæge sig problemfrit mellem flere skærme på forskellige enheder uden afbrydelser. Med SamsungMulti Control-funktionen kan du styre din pc, Galaxy Tab og nu også Galaxy-smartphone med Galaxy Book3-seriens tastatur og trackpad, så du kan kopiere, indsætte eller trække og slippe mellem enhederne, mens Second Screen forvandler din Galaxy Tab til en ekstra skærm med et enkelt klik. Og da content creation i stigende grad sker på flere enheder, gør Galaxy Book3-serien den kreative proces lettere. Nu er det nemlig muligt at tage billeder af høj kvalitet ved hjælp af Expert RAW på en Samsung Galaxy-smartphone, overføre dem automatisk til Galaxy Book3-serien og redigere dem med et professionelt fotoredigeringsprogram.

Overgangen til den nye Galaxy Book3-serie er intuitiv, hurtig og uden besvær. Log ind på din Samsung-konto på din Galaxy Book3-serie blot én gang, og den vil blive synkroniseret med de Galaxy-tjenester, du har brugt på andre Galaxy-enheder takket være Single Sign On. Endda kan du nemt logge ind på favoritwebsteder på Galaxy Book3-serien ved hjælp af oplysningerne på din Samsung Pass-konto til mobilen. Desuden er det enklere at overføre alle dine data og indstillinger fra din gamle Windows-pc med Galaxy Book Smart Switch, mens Galaxy Book Experience indeholder en letforståelig vejledning, der hjælper nye brugere med at komme i gang.

Få mulighed for at yde noget ekstra med din pc

Den nye Galaxy Book3 Ultra: En uovertruffen oplevelse af Samsung Galaxy-økosystemet med kraftfuld ydeevneGalaxy Book3-serien tilbyder ultrahøj ydeevne med en opgraderet CPU, GPU, skærm og meget mere. Galaxy Book3 Ultra er udstyret med den nyeste 13th Gen Intel Core i9 processor, hvilket gør den til den hurtigste Galaxy Book til dato. Derudover har den NVIDIA RTX GeForce 4070 Laptop GPU, der tilføjer grafik af professionel kvalitet, som løfter både kreative projekter og spiloplevelsen. For første gang er Samsungs Dynamic AMOLED 2X-skærm – som først blev brugt i Galaxy premium-smartphone lineup displayet – med i Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serien.

Dens 3K-opløsning (2880×1800) viser utroligt fine detaljer, og en tilpasningsdygtig opdateringsfrekvens på 120 Hz giver en fejlfri visningsoplevelse. Skærmen er også VESA ClearMR- og DisplayHDR TRUE BLACK 500-certificeret og har modtaget SGS Eye Care Display-certificering for garanteret reducering af blåt lys. Forbedringerne gør det muligt at udføre flere krævende opgaver, se detaljeret indhold og spille high-spec-spil uden problemer. Desuden kan man vælge enten en 14-tommers eller 16-tommers skærm med et 16:10-billedformat med Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serierne.

Lydkvaliteten i Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serien er forfinet med et nyt quad-højttalersystem, der leverer klare, høje toner og en fyldig baslyd. Dobbelte mikrofoner og AI Noise Canceling opfanger tydeligt din stemme og reducerer baggrundsstøj. Og da videoopkald ofte er en del af vores daglige kommunikation, kan du trygt deltage når som helst og stadig se godt ud med Studio Mode, som giver forbedret billede med korrektion af belysning, automatisk indramning, korrektion af øjenkontakt og flotte baggrunde.

Den nye Galaxy Book3 Ultra- og Pro-serie har en ramme af aluminium, der giver et førsteklasses udseende og fornemmelse, der sikrer en forbedret brugeroplevelse, samtidig med at det lette, slanke og flade design er bevaret.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>