Jobmesse i Odense skal hjælpe ledige i job
Hjem VIRKSOMHED Jobmesse i Odense skal hjælpe ledige i job

Jobmesse i Odense skal hjælpe ledige i job

Af Redaktionen

Den 22. marts står et bredt udvalg af transportvirksomheder klar til at møde nye chaufførkandidater, når DEKRA, Danmarks største udbyder af transportuddannelser, igen inviterer til jobmesse i Odense.

Jobmessen afholdes på DEKRAs skole på Hans Egedes vej 4 i Odense fra kl. 10.00-12.00.

På jobmessen får ledige chauffører og andre interesserede mulighed for at møde en række virksomheder fra transportbranchen, der står klar til at fortælle om jobmulighederne i lige netop deres virksomhed.

Sidste jobmesse var en stor succes

Sidst DEKRA afholdte jobmesse var i september sidste år, og her deltog over 800 besøgende og 80 virksomheder på landsplan. På jobmessen blev der givet hånd på konkrete ansættelser, og der blev lavet aftaler om efterfølgende samtaler.

Det er syvende år, at DEKRA afholder deres jobmesse, og de ser frem til igen at byde de besøgende velkommen på messen.

”Vi glæder os rigtig meget til igen at åbne dørene til vores jobmesse. Det er nu syvende år, at vi afholder jobmesse, og vores erfaring er, at det giver en helt anden dynamik, når man mødes ansigt til ansigt. De besøgende kan præsentere sig direkte og spørge ind til virksomheden og arbejdet uden at skulle igennem en jobsøgningsproces. Det gør rekrutteringsprocessen lettere for både de besøgende og virksomhederne, og det er både med til at skabe match her-og-nu, men også match på længere sigt,” fortæller Troels Lund, der er kommerciel direktør hos DEKRA.

Alle er velkomne

Jobmessen er for virksomheder og ledige men også for dem, der allerede har et job, men som overvejer at skifte til et job i transportbranchen.

Jobmesse i Odense skal hjælpe ledige i job”Der er fortsat brug for nye chauffører i Danmark, så vi håber, at jobmessen kan være med til at inspirere flere til at gå den vej. På jobmessen kan de besøgende få en snak med forskellige transportvirksomheder og dermed få et godt indblik i, hvordan det er at arbejde som chauffør. Det er på messen også muligt at få information om de forskellige uddannelser inden for transportbranchen og høre mere om DEKRAs tilbud om jobgaranti. Derved kan de besøgende få en god fornemmelse af, om et job i transportbranchen kan være det rigtige match for dem,” fortæller Troels Lund.

Gratis at deltage

Alle er velkomne til at besøge DEKRAs jobmesse i Odense d. 22. marts. Jobmessen er åben for besøgende fra kl. 10.00-12.00. Tilmelding til jobmessen kan ske på www.dekra.dk/jobmesse eller på telefon 70 60 65 00. Det er gratis at deltage.

Udover jobmessen i Odense afholder DEKRA også jobmesse i Brabrand d. 21/3, Vejen d. 21/3, Herning d. 22/3, Nørresundby d. 23/3 og Brøndby d. 23/3.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>