Kaspersky åbner tre nye gennemsigtighedscentre for at skabe åbenhed omkring databehandling
Hjem SIKKERHED Kaspersky åbner tre nye gennemsigtighedscentre for at skabe åbenhed omkring databehandling i hhv. Japan, Singapore og USA

Kaspersky åbner tre nye gennemsigtighedscentre for at skabe åbenhed omkring databehandling i hhv. Japan, Singapore og USA

Af Redaktionen

Som led i Kasperskys mission omkring transparens åbnes nu tre nye gennemsigtighedscentre i hhv. Japan, Singapore og USA.

Med i alt syv centre spredt over hele verden, kan interessenter nu komme helt tæt på virksomhedens kildekode og praksis omkring databehandling.

Som en af de eneste virksomheder i it-sikkerhedsbranchen har Kaspersky forpligtet sig til fuld gennemsigtighed omkring, hvordan brugeres data bliver lagret og behandlet. Af den årsag lancerede Kaspersky tilbage i 2017 Global Transparency Initiative (GTI) for at forsikre kunder og partnere om, at de kan stole på Kaspersky til sikker behandling af deres data.

En af hjørnestenene i GTI omfatter en række globale gennemsigtighedscentre, der giver interesserede mulighed for at gennemgå virksomhedens kode, softwareopdateringer, trusselsdetektionsregler og andre aktiviteter.

Siden lanceringen af ​​det første center i 2018 i Zürich, Schweiz, har Kaspersky åbnet adskillige flere og driver nu gennemsigtighedscentre i Madrid, Kuala Lumpur og São Paulo. Ved åbningen af tre nye gennemsigtighedscentre, i hhv. Japan, Singapore og USA, tager Kaspersky endnu et skridt i retning af at blive fuldstændig gennemsigtig omkring sine beskyttelsesteknologier, infrastruktur og databehandlingspraksis.

”Vi er den første virksomhed i it-sikkerhedsindustrien, der åbner vores kildekode for ekstern gennemgang. Kaspersky har arbejdet hårdt for at bevise, at vi er en troværdig og pålidelig partner.

Kaspersky åbner tre nye gennemsigtighedscentre for at skabe åbenhed omkring databehandling

Jeg vil derfor gerne invitere vores potentielle og eksisterende kunder og offentlige tilsynsmyndigheder til vores gennemsigtighedscentre, hvor vi vil gøre vores bedste for at besvare alle spørgsmål om vores kildekode, trusselsdetektionsregler, softwareopdateringer samt om vores teknik og praksis omkring databehandling,” siger Andrey Efremov, der er Chief Business Development Officer hos Kaspersky.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>