Sanistål og SALTO Systems: Vi er branchens stærkeste sikringsteam
Hjem LEVERANDØR Sanistål partnerskab med SALTO Systems: Vi er branchens stærkeste sikringsteam

Sanistål partnerskab med SALTO Systems: Vi er branchens stærkeste sikringsteam

Af Redaktionen

Sanistål forlænger sin eksklusive samarbejdsaftale med SALTO Systems.

Torsdag den 7. april rejste Sanistål ned til SALTOs internationale hovedkontor i San Sebastian i Spanien for at skrive under på en fornyet samarbejdsaftale, der løber frem til 2027.

SALTO er verdens tredjestørste leverandør af nøglefri og trådløse digitale løsninger inden for låse- og adgangskontrol. De opererer i 40 lande og har 40.000.000 daglige brugere fra hele verden, som bruger SALTOs teknologi til at få adgang til deres arbejdssted, bygning, skole eller hjem.

Saniståls partnerskab med SALTO er unikt. Sanistål er den eneste partner, der har en eksklusiv eneforhandleraftale i et bestemt geografisk område. Vi sælger SALTOs produkter i Danmark, på Grønland, Færøerne og Island, og har gjort det siden 2003.

Sanistål og SALTO Systems: Vi er branchens stærkeste sikringsteam

SALTO Systems og Sanistål skriver ny samarbejdsaftale

”SALTO og Sanistål har, som en naturlig del af et langt partnerskab, valgt at fortsætte og udvikle samarbejdet med en ny aftale. Vi udvikler og producerer fremtidens innovative produkter inden for adgangskontrol, mens Sanistål med en effektiv logistikkæde og digitale platforme sælger vores produkter på eksklusive vilkår i Danmark. Sammen er vi branchens stærkeste sikringsteam, og vi kan servicere og udvikle markedet”, siger Jesper Buch, administrerende direktør for SALTO i Norden.

Et ”supergodt match”

Saniståls administrerende direktør Claudio Christensen glæder sig over, at det mangeårige samarbejde med SALTO nu forlænges yderligere.

”SALTO og Sanistål er et supergodt match. SALTO er en stor og særdeles innovativ spiller på markedet, og Sanistål har en voksende markedsandel inden for det tekniske marked, hvor netop Sikring er et vigtig forretningsområde. Her har vi i Sanistål nogle helt særlige kompetencer og stor teknisk knowhow. Vi supporterer og uddanner fx både låsesmede og el-installatører i SALTOs systemer. Ved at forlænge vores samarbejde med SALTO har vi mulighed for at fastholde og udvikle vores stærke markedsposition”, siger Claudio Christensen.

Han understreger desuden, at samarbejdet med SALTO også støtter op om Saniståls øgede satsning på digitale tiltag. ”SALTO udvider hele tiden sine innovative og digitale løsninger, og aftalen er derfor spot on både i forhold til Saniståls digitale dagsorden og vores kunders efterspørgsel af den slags løsninger”, afslutter Claudio Christensen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>