Samsung Electronics' 4TB SSD 990 PRO-serie giver ultimativ ydeevne og kapacitet til gamere og kreatører
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung Electronics’ 4TB SSD 990 PRO-serie giver ultimativ ydeevne og kapacitet til gamere og kreatører

Samsung Electronics’ 4TB SSD 990 PRO-serie giver ultimativ ydeevne og kapacitet til gamere og kreatører

Af Redaktionen

Samsung Electronics, verdensførende inden for avanceret hukommelsesteknologi, har i dag annonceret lanceringen af en ny 4 terabyte (TB) i SSD 990 PRO-serien.

990 PRO-serien er en serie af højtydende PCIe 4.0 SSD’er drevet af Samsungs 8. generations V-NAND-teknologi (V8) og en forbedret proprietær controller.

990 PRO-serien tilbyder lynhurtige hastigheder, ultimativ energieffektivitet og er optimeret til massive datamængder, såsom 3D/4K-grafikarbejde, dataanalyse og spil i høj kvalitet, hvilket gør den til den ideelle SSD til nutidens pc’er, bærbare computere, spilkonsoller og computersystemer. Med forbedrede TBW-klassificeringer (Total Bytes Written) op til 2.400 TB sikrer 990 PRO-serien øget SSD-pålidelighed og lang levetid, hvilket er ideelt for dem med behov for stor lagerkapacitet.

“Nutidens gamere og kreative professionelle kræver SSD’er med høj kapacitet og ydeevne, og Samsungs nye 4TB SSD 990 PRO er den perfekte lagringsløsning til at opfylde deres behov,” siger Hangu Sohn, Corporate Vice President for Memory Brand Product Biz Team hos Samsung Electronics. “Efterhånden som efterspørgslen efter indhold i høj opløsning og ultrahurtige databehandlingshastigheder fortsætter med at vokse, er højtydende NVMe-lagring blevet et centralt krav.”

Klassens bedste ydeevne og kapacitet

Med Samsungs V8-teknologi og forbedrede controller tilbyder 4TB 990 PRO næsten maksimal ydeevne i en PCIe 4.0-grænseflade med sekventielle læsehastigheder på op til 7.450 megabyte pr. sekund (MB/s) og skrivehastigheder på op til 6.900 MB/s. Den nyligt udvidede kapacitet på 4TB leverer boostede random read og write speeds op til henholdsvis 1.600K og 1.550K IOPS, hvilket gør den til den ideelle løsning for gamere, kreative professionelle og tech-entusiaster, der søger ydeevne og lagerplads i topklasse.

Med den hurtigste random read performance blandt forbruger-SSD’er med PCIe 4.0-interface på markedet reducerer 4TB 990 PRO betydeligt forsinkelser midt i spillet og fremskynder indlæsningen af videoer i høj kvalitet. Til avancerede spil, der understøtter det nyeste inden for game-loading-teknologi, kan 990 PRO-serien hjælpe med at reducere forsinkelser, så brugerne kan nyde gameplay-oplevelser i realtid med høj Frames per second (FPS).

Forbedret strømeffektivitet og pålidelig termisk kontrol

990 PRO-serien har stor strømeffektivitet med op til 50% forbedring af ydeevnen sammenlignet med den tidligere 980 PRO-serie. Den indeholder også en nikkelbelægning på controlleren og har en varmespredermærkat på bagsiden af SSD’en, hvilket sikrer optimal vedligeholdelse af temperaturniveauet og minimale ydeevnesvingninger over tid. 990 PRO med Heatsink sikrer brugerne en oplevelse af vedvarende og højtydende computer- og gamingfunktioner. Desuden er drevet kompatibelt med de nyeste spilkonsoller, så det kan fremskynde spilinstallation og indlæsningstider, samtidig med at det forhindrer ydelsesfald, der kan skyldes overophedning.

Enkeltsidet 4TB SSD til ultratynde bærbare computere

Samsung Electronics' 4TB SSD 990 PRO-serie giver ultimativ ydeevne og kapacitet til gamere og kreatørerTakket være Samsungs V8 1Tb high-density NAND og virksomhedens memory stacking-teknologi er 4TB 990 PRO designet med en enkeltsidet M.2-formfaktor, som gør den slankere end andre dobbeltsidede M.2-SSD’er. Dermed slipper brugerne for de bekymringer, som dobbeltsidede M.2 SSD’er kan medføre, når de installeres i ultratynde bærbare computere, såsom manglende evne til at installere SSD’en eller risikoen for at beskadige andre komponenter. Med en enkeltsidet M.2-formfaktor giver det strømlinede design rigelig lagerkapacitet og god ydeevne.

Samsung Magician-software og tilgængelighed

Samsung Magician-softwaren sikrer optimal ydelse i SSD’er ved at holde firmware, drivere og andre indstillinger opdaterede, samtidig med at den giver fleksibilitet til at tilpasse strøm- og ydelsesoptimering i henhold til brugerens præferencer. Desuden understøtter softwaren RGB-funktionalitet for 990 PRO med Heatsink, så gamere har mulighed for at tilpasse farver og LED-effekter. Den nye version af Magician 8.0 udkommer i september 2023 og vil være en integreret softwareløsning til SSD’er, bærbare SSD’er, hukommelseskort og USB-flashdrev.

Modellerne 990 PRO og 990 PRO med Heatsink med en kapacitet på 4 TB vil være tilgængelige i begyndelsen af oktober 2023. 990 PRO-seriens 1TB- og 2TB-modeller kan allerede købes.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>