Nissan afslører Hyper Urban elbil koncept inden Japan Mobility Show
Hjem LIVSSTIL Nissan afslører Hyper Urban elbil koncept inden Japan Mobility Show

Nissan afslører Hyper Urban elbil koncept inden Japan Mobility Show

Af Redaktionen

Første i en serie af spændende elbils koncepter.

Som forsmag på Japan Mobility Show i Tokyo senere denne måned afslører Nissan en serie af spændende elbils-koncepter. Den første er Nissan Hyper Urban, som vises for første gang digitalt i dag.

De efterfølgende vil blive vist digitalt en ad gangen den 10., 17. og 19. som forsmag på udstillingens første dag den 25. oktober. Alle vil bære navnet Hyper for at understrege den følelse, de forventes at frembringe. Hvert koncept vil have en særlig karakter og har individuelle funktioner, der tilfører ekstra værdi til forskellige levevis. Koncepterne skal hjælpe kunderne med at kunne sætte et positiv aftryk på vores planet uden at gå på kompromis med stil eller det sjove ved at køre bil.

Nissan’s vision for Japan Mobility Show (JMS) understøtter virksomhedens ufravigelige dedikation om at berige folks live og at revolutionere elbils-landskabet med transformerende produkter og teknologier.

De følgende konceptbiler, der afsløres op til JMS vil blive vist her: https://www.nissan.co.jp/JMS/2023/EN/

Nissan Hyper Urban: Understøtter en renere verden

Nissan Hyper Urban’s stil henvender sig til målgrupper med sofistikeret smag, der prioriterer bæredygtighed. Bilen lever op til dette publikums kræsne smag uden at stå for meget ud.

Nissan afslører Hyper Urban elbil koncept inden Japan Mobility Show

Nissan Hyber Urben – første i en serie af spændende elbils koncepter

Nissan Hyber Urban vil også være fuldt integreret i elbils økosystemet med dens imponerende V2H (bil-til-hjem) funktioner, der kan levere energi til hjemmet med mulighed for energibesparelse. Og som følge af V2G (bil-til-elnet) mulighed, kan kunderne være med til at levere overskudsstrøm til elnettet, støtte elforsyningen og spare penge samtidig. Det intelligente lade styringssystem har AI funktioner, der automatisk kan lade bilen og / eller sende energi til energiforsyningsselskabet og dermed skabe en effektive balance i flowet af energi.

Konceptet understøtter også bæredygtighed i forhold til levetid, hvilket gør det ideelt for folk, der værdsætter holdbarhed i de ting, de ejer. Hardware opdateringer og løbende softwareopdatering sikrer et fornyende ejerskab over tid. For eksempel kan interiøret udskiftes med et nyt instrumentpanel med seneste opdateringer inden for teknologi og trends i grafik og brugerflader.

Bilen repræsenterer fremtidens design og teknologi inden for Nissans elektriske tilbud. Det lime farvede karrosseri skifter udtryk afhængig af vinkler og lys, hvilket skaber interesse og alligevel falder godt ind i landskabet. Både for- og bagdøre er sakseformede, hvilket giver plads, mens den sporty silhuet giver god aerodynamik, der optimerer effektiviteten. Brede dæk understøtter det sporty look.

Interiøret er designet med henblik på at indgå i bymiljøet. Inspireret af kalejdoskopiske triangler kan instrumentpanelet og skærmen tilpasses individuelt. Forsæderne kan lægges helt ned på bagsædet og dermed give mulighed for afslapning. Nissan Hyper Urban kan både bruges til afslapning og arbejde. Parkér den inde inde i dit hus, så den bliver en del af dit øvrige indbo at udforske.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>