Nye innovationer fra Cisco sætter skub i ny cloud-sikkerhedsstrategi
Hjem LEVERANDØRCISCO Nye innovationer fra Cisco sætter skub i ny cloud-sikkerhedsstrategi vision

Nye innovationer fra Cisco sætter skub i ny cloud-sikkerhedsstrategi vision

Af Redaktionen

Cisco har på RSA Conference 2022 løftet sløret for sin strategiske vision om at hjælpe virksomheder med at forbinde hele deres sikkerhedsarkitektur via en ny platform med navnet Cisco Security Cloud.

Derudover præsenterede Cisco en række nye sikkerhedsfunktioner og -tjenester.

Nye innovationer fra Cisco sætter skub i ny cloud-sikkerhedsstrategiPå RSA Conference 2022 i San Francisco, USA, har Cisco netop afsløret sin nye sikkerhedsstrategi, der tager udgangspunkt i en enkelt platform.

Platformen hedder Cisco Security Cloud, og her kan virksomheder uanset størrelse samle hele deres sikkerhedsarkitektur på tværs af hybride- og multi-cloud-miljøer med mulighed for sikkert at forbinde mennesker, applikationer og enheder, der er placeret hvor som helst.

Den åbne platform vil med forenet administration give mulighed for at forebygge, opdage, reagere og afhjælpe trusler i stor skala. Det giver samtidig Cisco’s partnere helt nye muligheder for at administrere deres kunders it-miljøer.

Cisco har været på rejsen mod Security Cloud i et stykke tid og deler løbende fremskridt med nye innovationer på tværs af sin sikkerhedsportefølje.

På konferencen præsenterede Cisco en stribe innovationer som næste generation af zero trust, Cisco+ Security Now, Secure Client og meget mere.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>