Ny landechef for Check Point Software Technologies skal sætte turbo på væksten
Hjem SIKKERHED Ny Country Manager for Check Point Software Technologies skal sætte turbo på væksten

Ny Country Manager for Check Point Software Technologies skal sætte turbo på væksten

Af Redaktionen

Check Point Software Technologies har netop ansat Morten Gransøe, 56 år, som ny Country Manager for it-sikkerhedsvirksomhedens danske afdeling.

Han kommer fra en stilling som selvstændig ledelseskonsulent og har over 30 års erfaring fra it-branchen – blandt andet fra ledende stillinger hos Atea, Aruba (Hewlett-Packard), Sun Microsystems og IBM.

Ny landechef for Check Point Software Technologies skal sætte turbo på væksten

Morten Gransøe

“Vi er glade for, at det er lykkedes os at kunne ansætte en profil som Morten, der kommer med mange års erfaring som leder i store, internationale teknologivirksomheder, hvilket vil komme både vores kunder, partnere og medarbejdere til gode. Igennem hele sin karriere har Morten nemlig vist, at han kan drive en virksomhed frem mod nye mål,” udtaler Ken Tomassen, der er regional direktør hos Check Point Software Technologies med ansvar for Norden og Benelux.

Check Points nye danske landechef er også glad sin nye stilling, og han ser frem til sit nye arbejde.

“Jeg er både glad for og stolt over at blive en del af Check Point, som er en af verdens absolut førende virksomheder inden for cybersikkerhed. Check Point er inde i en rivende udvikling, og vi spiller en vigtig rolle med at holde danske virksomheder og organisationer sikre i en tid, hvor cyberkriminelle i stigende grad målretter danske virksomheder, offentlige institutioner og kritisk infrastruktur med f.eks. alvorlige femte generation cyberangreb. Her mener jeg, at Check Point virkelig kan gøre en forskel med innovative produkter og løsninger, der leverer den bedste it-sikkerhed, ved blandt andet at benytte unikke teknologier som f.eks. kunstig intelligens,” understreger Morten Gransøe.

Check Point har i Danmark oplevet vækst gennem de seneste år. Dermed er der skabt et godt udgangspunkt for Morten Gransøe arbejde, og et af hans vigtigste mål er da også, at det danske selskab skal vokse på både omsætning og antal medarbejdere.

“Jeg vil bruge den første tid på at komme tæt på vores kunder og partnere, så jeg får god forståelse for, hvad deres behov er, og hvor Check Point bedst kan hjælpe. Det vil også give værdifuld viden og input til den danske vækstplan, hvor et af vores store vækstområder er cloudbeskyttelse og konsolideret cyberbeskyttelse. Her er det min fornemmeste opgave at sikre, at Check Point er den foretrukne leverandør, når danske virksomheder, kommuner, regioner og offentlige institutioner skal rådgives om, hvordan de beskytter sig imod de mange cybertrusler, der ofte kan følge med deres digitale transformation,” uddyber Morten Gransøe.

Morten Gransøe, der tiltrådte stillingen som landechef den 1. maj 2022, er uddannet ingeniør fra DTU og bor i Holte med sin hustru. Udover stillingen hos Check Point er Morten også en del af Innovationsfondens ekspertpanel og mentor ved Danish Tech Challenge. Desuden sidder Morten også i bestyrelsen for den danske softwarevirksomhed Comcores.

Ifølge tal fra Check Points ThreatCloud steg antallet af cyberangreb mod danske virksomheder med hele 221 pct. i 2021 i forhold til året før, hvilket er den højeste stigning blandt alle de nordiske lande og en af de højeste stigninger i hele Europa.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>