Nyt svindelnummer med kryptovalutaen Uniswap
Hjem SIKKERHED Nyt phishing-svindelnummer med kryptovalutaen Uniswap

Nyt phishing-svindelnummer med kryptovalutaen Uniswap

Af Redaktionen

I mandags blev der opdaget et nyt phishing-svindelnummer, der har frarøvet Uniswap-brugere næsten 8 millioner dollars, svarende til over 59 millioner kroner.

I svindelnummeret blev der lovet et gratis airdrop af 400 UNI-tokens til en værdi af ca. 2.200 dollars eller over 16.000 kroner.

Nyt svindelnummer med kryptovalutaen UniswapBrugerne blev bedt om at tilslutte deres krypto-wallet og godkende transaktionen for at gøre krav på airdroppet. Ved tilslutning stjal den ukendte hacker brugernes midler i deres wallet ved hjælp af en ondsindet smart contract. Ifølge Etherscan har mere end 74.000 wallets interageret med den ondsindede smart contract indtil videre.

Læs mere i denne artikel.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>