Zoom udvisker grænsen mellem den fysiske og hybride arbejdsplads
Hjem TELEKOMMUNIKATION Zoom udvisker nu grænsen mellem den fysiske og hybride arbejdsplads

Zoom udvisker nu grænsen mellem den fysiske og hybride arbejdsplads

Af Redaktionen

Nu bliver det lettere for arbejdspladser at forene det fysiske kontor med behovet for øget fleksibilitet, når Zoom i slutningen af juli lancerer den nye planlægningsfunktion Workspace Reservation.

 Zooms nyhed ’Workspace Reservation’ er udviklet til at give brugerne maksimal fleksibilitet og understøtte de hybride arbejdsgange.

Det betyder, at Zoom-brugere med den nye funktion kan booke kontorpladser på forhånd og få overblik over kollegernes kommende arbejdsplaner. Funktionen giver tilmed mulighed for at reservere en parkeringsplads på forhånd.

”Vi vil sikre, at brugerne får adgang til de rette værktøjer, der kan gøre den hybride arbejdsplads så sikker, brugervenlig og effektiv som mulig. Med den nye funktion bliver Zooms omfattende kommunikationsplatform udvidet, så både arbejdsgivere og medarbejdere lettere kan navigere i de fleksible rammer,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Stadig behov for fysisk fremmøde

Den nye funktion kommer i kølvandet på Zooms meningsmåling, der er foretaget i samarbejde med analysebureauet Momentive. Undersøgelsen viser, at 55 procent foretrækker en hybrid arbejdsplads, som giver mulighed for både at arbejde hjemme og møde ind på kontoret.

53 procent har et behov for at møde ind på kontoret for at netværke og danne relationer til nye kunder, mens fysisk fremmøde for 58 procent betyder, at de kan deltage i fælles samarbejdsaktiviteter og sociale arrangementer. Der er derfor et øget behov for, at arbejdspladserne bliver indrettet med fleksible løsninger, der både fungerer optimalt for de fremmødte og hjemmearbejdende kolleger.

Zoom udvisker grænsen mellem den fysiske og hybride arbejdsplads

Formålet med Zooms nye funktion er at udviske grænserne mellem de fysiske og hybride arbejdsgange. På den måde gør Workspace Reservation det lettere at strukturere og planlægge kontorpladser ved fysisk fremmøde og samtidig styrke det hybride kollegiale samarbejde på tværs af tid og sted.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>