Nyt stærkt partnerskab giver unik position på den globale MedTech-scene
Hjem VIRKSOMHED Nyt stærkt partnerskab giver en unik position på den globale MedTech-scene

Nyt stærkt partnerskab giver en unik position på den globale MedTech-scene

Af Redaktionen

 Et af de største konsulenthuse indenfor Pharma og MedTech i Skandinavien, danske Technolution A/S, er blevet opkøbt af amerikanske MGS Mfg. Group Inc., der er en global producent af medicinsk udstyr.

Partnerskabet giver en unik position i den globale værdikæde omkring produktudvikling med en ny one-stop-shop, der giver mulighed for at få samlet alt fra den indledende R&D til det endelige produkt.

Allan Spork stiftede det Hørsholm-baserede firma Technolution i 2003 med ganske få ingeniører, og her tyve år efter bliver de 77 ansattes dokumenterede erfaring indenfor R&D, regulative forhold, kvalitetssikring og projektledelse forenet med MGS’ styrker indenfor udstyr af høj kvalitet i lægemiddelindustrien, diagnostik og generel MedTech teknologi. Allan Spork, stifter af Technolution, er meget begejstret for denne spændende mulighed for virksomheden.

”MGS har allerede erhvervet Formteknik – en leverandør af værdifulde tjenester fra DFM/ESI til den validerede nøglefærdige løsning – som vi har arbejdet tæt sammen med i mere end et årti. Partnerskabet gør, at vi kan tilbyde et omfattende, unikt produkt,” siger Allan Spork.

Nyt stærkt partnerskab giver unik position på den globale MedTech-sceneMGS’ CEO, Paul Manley, deler Allan Sporks entusiasme

”Udvidelsen af vores tilbud til de tidlige stadier af produktudvikling med Technolution bringer os til det næste niveau af medicinsk kontraktfremstilling. Lige som Technolution når vi vores mål med den vigtigste faktor overhovedet: Vores medarbejdere. Vi understøtter en kultur præget af pionerånd, entusiasme og viljen til at lykkes,” lyder det fra Paul Manley.

For Technolutions CEO, Thomas Bach Agerslev, åbner partnerskabet for helt nye perspektiver for virksomheden og dens interessenter:

”At have mange forskellige leverandører er omkostningstungt og ineffektivt for Pharma og MedTech virksomheder. Det er derfor at de i stigende grad efterspørger end-to-end løsninger fra en enkelt leverandør som Technolution og MGS. For kunderne betyder det en mere integreret proces, et smidigere samarbejde i alle faser – og som resultat et hurtigere time-to-market.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>