Oplev Audis Dakar Rally-bil hos Audi Gladsaxe fredag den 3. juni
Hjem ELBIL Oplev Audis Dakar Rally-bil hos Audi Gladsaxe på fredag den 3. juni

Oplev Audis Dakar Rally-bil hos Audi Gladsaxe på fredag den 3. juni

Af Redaktionen

På fredag den 3. juni er Audi RS Q e-tron helt unikt og for første gang nogensinde i Danmark, og du kan komme tæt på.

Bilen vil være udstillet hos Audi Gladsaxe kl. 9.00–17.30 på Turbinevej 1, 2860 Søborg.

Audi RS Q e-tron debuterede i starten af året i Dakar Rally og kørte 8.404 km fordelt på 13 etaper, som skulle gennemføres over en periode på 14 dage med kun en enkelt hviledag til mennesker og maskiner.

Audi deltog som den første bilproducent i Dakar Rally med en bil med elektrisk drivlinje kombineret med et alternativt og innovativt opladningskoncept, fordi der ikke er opladningsmuligheder i ørkenen. Audi RS Q e-tron benytter derfor den meget effektive TFSI-motor fra DTM sammen med en motorgenerator som energiomformer, der oplader højspændingsbatteriet efter behov under kørsel.

Formålet med motorsport er for Audi altid at teste teknologi til fremtidig brug i serieproducerede biler.

Oplev Audis Dakar Rally-bil hos Audi Gladsaxe fredag den 3. juni“Quattro firehjulstræk var en gamechanger for World Rally Championship. Audi var det første mærke, der vandt 24 timers Le Mans med en elektrificeret drivlinje. Nu vil vi indlede en ny æra ved Dakar Rally, mens vi tester og videreudvikler vores e-tron-teknologi under ekstreme forhold,” sagde Julius Seebach, administrerende direktør for Audi Sport GmbH og ansvarlig for motorsport hos Audi, forud for årets Dakar Rally.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>