Polestar og Luminar udvider partnerskab til at inkludere Polestar 5
Hjem NYHEDER Polestar og Luminar udvider partnerskab til at inkludere Polestar 5

Polestar og Luminar udvider partnerskab til at inkludere Polestar 5

Af Redaktionen
  • Polestar 3 bliver udstyret med LiDAR-systemet fra Luminar som del af nuværende partnerskab

  • Nyt og udvidet partnerskab udvider omfanget til at gælde fremtidige biler, inklusive Polestar 5

  • Polestar 3 med LiDAR kan bestilles nu på Polestar.com

Polestar (Nasdaq: PSNY) og Luminar (Nasdaq: LAZR) udvider deres samarbejde og integrationen af long-range LiDAR-teknologi i fremtidige Polestarbiler. Anvendelsen af LiDAR-teknologi fortsætter med at tage fart i takt med det globale fokus på den næste generation af sikkerhed og autonom selvkørsel.

Det udvidede partnerskab danner grundlaget for at samarbejde om det industrielle design og integrationen af Luminars 3D-laserscanningsteknologi, som Polestars fremtidige biler vil blive udstyret med – nu inklusive den elektriske 4-dørs GT Polestar 5, der forventes at blive lanceret i 2024, og som er baseret på konceptbilen Polestar Precept.

Polestar og Luminar udvider partnerskab til at inkludere Polestar 5De to virksomheder har et nuværende partnerskab via Volvo Cars, der inkluderer levering af Luminars LiDAR-teknologi til Polestar 3 – Polestars første SUV – som blev lanceret og sat til salg på de første lanceringsmarkeder i oktober 2022.

Samtidig med annonceringen er salget af Polestar 3, inklusive LiDAR fra Luminar, rykket frem, hvilket gør det muligt for kunder på udvalgte markedet at bestille allerede nu med forventet levering i 2024.

“Luminar er på forkant med long-range LiDAR-teknologi, og dette tættere samarbejde åbner op for mere innovation i vores kommende biler. Vi ser frem til at kombinere vores R&D-ekspertise samt ekspertise for produktdesign, når vi leverer fantastisk LiDAR-integration og egenskaber til Polestar-brandet,” siger Polestars CEO, Thomas Ingenlath.

“Polestars øgede interesse for Luminar og værdien af vores teknologi er fortsat i takt med, at det er lykkedes os at eksekvere i fællesskab. Med dette nye udvidede partnerskab og vores fælles pionerånd flytter vi grænserne for design- og bilteknologi til nye områder for den næste generation,” siger Austin Russell, stifter og CEO for Luminar.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>