Polestar starter leveringen af 65.000 elbiler i forbindelse med Hertz-partnerskab
Hjem ELBIL Polestar starter nu leveringen af 65.000 elbiler i forbindelse med Hertz-partnerskab

Polestar starter nu leveringen af 65.000 elbiler i forbindelse med Hertz-partnerskab

Af Redaktionen

Polestar, den svenske producent af elektriske performance-biler, er begyndt med leveringen af nye Polestar 2 elbiler til Hertz som led i den aftale, der blev annonceret i april 2022, og som indebærer, at Polestar vil levere 65.000 biler til den globale biludlejningsgigant i løbet af de næste fem år.

Partnerskabet mellem Polestar og Hertz er en af de største enkeltordrer på elbiler nogensinde.

Polestar starter leveringen af 65.000 elbiler i forbindelse med Hertz-partnerskabStarten på levering vidner om Polestars operationelle kapacitet som et moden brand i et marked præget af mange såkaldte early-stage startups.

Polestars langsigtede plan er at øge det årlige salg til ca. 290.000 biler inden udgangen af 2025. Denne vækst er allerede igang – Polestar har modtaget over 32.000 kundeordrer på Polestar 2 siden starten af 2022 svarende til en stigning på 290 pct. sammenlignet med samme periode i 2021.

“Vores partnerskab med Hertz er en spændende milepæl, der bidrager til at accelerere væksten yderligere og giver mulighed for, at et betydeligt antal potentielle nye kunder kan opleve en elbil for første gang, og det bliver en Polestar,” siger Thomas Ingenlath, CEO for Polestar. “Med over 55.000 Polestar-biler på vejene på tværs af 25 markeder er der ingen tvivl om, at vores brand vokser i et helt utroligt tempo.”

Hertz modtager i første omgang Polestar 2, den prisbelønnede elbil, som har etableret Polestars position som en premium elbils-producent. Polestar 2 er også med i den aktuelle markedsføringskampagne “Let’s go” fra Hertz, hvilket yderligere styrker partnerskabet mellem de to virksomheder.

“Vi er glade for at kunne tilføje den første levering af Polestar-biler til vores flåde og udvide mulighederne for, at Hertz-kunder kan nyde oplevelsen af at køre i en elbil,” siger Darren Arrington, Executive Vice President, Revenue Management og Fleet Acquisition for Hertz.

Polestar 2 byder på avantgardistisk, skandinavisk design og førende teknologi i bilen, herunder verdens første indbyggede infotainmentsystem drevet af Android Automotive OS fra Google. Aftalen omfatter også kommende Polestar-modeller som fx den elektriske SUV Polestar 3, der har verdenspremiere i oktober 2022.

Desuden tilføjer Hertz nu også Polestar 1, den elektriske performance-hybrid, til deres flåde, så kunderne kan opleve den højtydende sports-GT med kulfiberkarrosseri på egen hånd.

Polestar har til hensigt at blive noteret på Nasdaq i forbindelse med en foreslået virksomhedssammenslutning med Gores Guggenheim, Inc. (Nasdaq: GGPI, GGPIW og GGPIU), som forventes at blive afsluttet i slutningen af juni 2022.

Disclaimer

Visse udsagn i denne pressemeddelelse skal betragtes som fremadrettede udsagn som defineret i USA’s Private Securities Litigation Reform Act fra 1995. Fremadrettede udsagn omhandler generelt fremtidige begivenheder eller fremtidige finansielle eller driftsmæssige resultater for Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited. Du kan identificere fremadrettede udsagn ved hjælp af terminologi som “kan”, “bør”, “forventer”, “agter”, “vil”, “skønner”, “forventer”, “tror”, “forudsiger”, “potentielt”, “forventer”, “planlægger”, “søger”, “fremtid”, “foreslår” eller “fortsætter”, eller variationer af dem / lignende terminologi.

Sådanne fremadrettede udsagn er underlagt risici, usikkerheder og andre faktorer, som kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der udtrykkes eller antydes i sådanne fremadrettede udsagn. Intet i denne pressemeddelelse bør betragtes som en erklæring fra nogen person om, at de fremadrettede udsagn, der er anført heri, vil blive realiseret, eller at nogen af de forventede resultater af sådanne fremadrettede udsagn vil blive realiseret. Du bør ikke stole unødigt på fremadrettede udsagn, som kun gælder på den dato, hvor de er fremsat. Hverken Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited påtager sig nogen forpligtelse til at opdatere disse fremadrettede udsagn.

“No offer” eller “non-solicitation”

Denne pressemeddelelse er ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at købe værdipapirer fra Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited, og der må heller ikke finde salg af sådanne værdipapirer sted i nogen stat eller jurisdiktion, hvor et sådant tilbud, opfordring eller salg ville være ulovligt før registrering eller kvalificering i henhold til værdipapirlovgivningen i en sådan stat eller jurisdiktion. Ingen værdipapirer må udbydes uden et prospekt, der opfylder kravene i den amerikanske Securities Act af 1933.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>