Samsung lancerer Galaxy Book2 Pro-serien: Alsidige computere til et fleksibelt arbejdsliv
Hjem SIKKERHED Samsung lancerer i dag Galaxy Book2 Pro-serien: Alsidige computere til et fleksibelt arbejdsliv

Samsung lancerer i dag Galaxy Book2 Pro-serien: Alsidige computere til et fleksibelt arbejdsliv

Af Redaktionen

Samsung præsenterer i dag sin nye Galaxy Book2 Pro-serie, som inkluderer Galaxy Book2 Pro 360 som har S Pen-funktionalitet og Galaxy Book2 Pro med 5G.

Begge designet til maksimal fleksibilitet og alsidighed, som nutidens computerbrugere efterspørger.

Samsung lancerer Galaxy Book2 Pro-serien: Alsidige computere til et fleksibelt arbejdsliv– Vores mål hos Samsung er ikke kun at skabe mobilteknologi, men også at give vores brugere unikke oplevelser, der forbedrer deres hverdag. Vi lever i en tid, hvor kommunikation og bekvemmelighed er ekstremt vigtigt, og vores nye Galaxy Book2 Pro-serie er et resultat af det. Den nye Galaxy Book2 Pro-serie har ultimativ bærbarhed, design og ydeevne af høj kvalitet og er perfekt til en verden, hvor vi alle sammen er online og alt er forbundet, siger Claus Holm, Landechef hos Samsung Danmark.

Sikkerhed møder mobil frihed

Flere og flere vælger at tage det hybride arbejdsliv til sig, og derfor prioriterer Samsung databeskyttelse, identitet og integritet højt. For yderligere at beskytte brugerne er Galaxy Book2 Pro-serien den første forbrugercomputerserie, der opfylder Microsofts krav til Secured Core PC.

Secured Core PC, som tidligere var designet til virksomhedscomputere i brancher, der kræver høj sikkerhed såsom finans, sundhedspleje og myndigheder, giver et forbedret niveau af beskyttelse i Windows 11 og har integreret hardware og indbygget software for at øge beskyttelsen mod potentielle cyberangreb.

Galaxy Book2 Pro-serien kommer i et bærbart og elegant design, der er nemt at have med. Serien har et tyndt, let og fleksibelt design og klar til 5G og Wi-Fi 6E forbindelse. Galaxy Book2 Pro-serien har desuden en lang batterilevetid, op til 21 timer, og derudover kan seriens superhurtige USB-C universaloplader oplade alle Samsung Galaxy mobilenheder, så du kun behøver én oplader.

Samsung fortsætter sit partnerskab med Intel

Galaxy Book2 Pro-serien har den seneste 12. generation af Intel® Core-processorer ™, der gør det muligt for brugerne at arbejde, foretage videoopkald og spille med ensartet og pålidelig ydeevne. Samsung fortsætter sit partnerskab med Intel og arbejder tæt sammen med chipproducenten for at sikre komplet processoroptimering med Galaxy Book2 Pro Series hardware og software.

Galaxy Book2 Pro-serien er blevet opgraderet med 1080p FHD-webcams og bredere betragtningsvinkler, og studietilstanden er også blevet opgraderet med et væld af nye funktioner. Inklusiv automatisk indramning, der holder dig perfekt centreret, selv når du bevæger dig rundt på skærmen. Galaxy Book2 Pro-seriens GREENGUARD-certificerede AMOLED-skærme er nu også lysere og giver større klarhed.

Lyden i Galaxy Book Pro2-serien er også blevet forbedret, og tovejs AI-støjreduktion reducerer distraherende lyde fra både dig og andres baggrund. Derudover understøtter Galaxy Book2 pro-serien AKG og Dolby Atmos lydteknologi. Den nye Samsung Device Care Galaxy Book2 Pro Series-applikation giver brugere mulighed for at kontrollere deres enheds effektivitet og derved optimere strøm og lagerplads for at sikre ensartet ydeevne i enhedens levetid.

En verden af oplevelser der forbinder os

Galaxy Book2 Pro-serien tilbyder en række forbundne oplevelser i Samsung Galaxy-økosystemet. Den nye Galaxy Book Experience hjælper brugerne med at blive fortrolige med unikke Samsung Galaxy-funktioner og overføre indhold til den nye enhed. Ved blot at logge ind med deres Samsung-konto behøver brugere kun at indtaste deres brugernavn og adgangskode én gang for at få direkte adgang til Samsung Galaxy-enhedsapps og indhold, inklusive Samsung Gallery og Samsung Notes, samt parring til Galaxy Buds. Denne nye oplevelse tager også brugere gennem Galaxy Book Smart Switch-processen, der hjælper brugere med at flytte data, fotos, indstillinger og mere fra den gamle computer til den nye.

Derudover byder Galaxy Book2 Pro-serien på en række opdateringer. Blandt andet Samsung Multi Control, som giver mulighed for problemfri interaktion mellem enheder, og Private Share, der gør det nemmere end nogensinde før at dele følsomme arbejdsdokumenter med kolleger. Stemmestyringsfunktionen Bixby kan også styre dine IoT-enheder gennem talebeskeder og SmartThings Find, kan hurtigt finde din mistede Galaxy Book2 Pro-enhed, selvom den er slukket.

Tilgængelighed og pris

Galaxy Book2-serien omfatter Galaxy Book2 Pro, Galaxy Book2 Pro 360, Galaxy Book2 og Galaxy Book2 360. Galaxy Book2 Pro vil være tilgængelig i farverne Graphite og Silver og Galaxy Book2 Pro 360 i farverne Burgundy og Graphite. Alle produkter vil være tilgængelige fra april 2022 hos udvalgte forhandlere og på samsung.com.

Galaxy Book2 Pro 360 har en vejledende pris fra 10 499 DKK

Galaxy Book2 Pro har en vejledende pris fra 9 799 DKK

Galaxy Book2 har en vejledende pris fra 5 799 DKK

Galaxy Book2 360 har en vejledende pris fra 8 499 DKK

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>