Samsung lancerer ny holdbar transportabel harddisk
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung lancerer ny holdbar transportabel harddisk

Samsung lancerer ny holdbar transportabel harddisk

Af Redaktionen

Nyt eksternt SSD-kort er småt og holdbart.

De tilbyder lynhurtig dataoverførsel og kommer i et vand- og støvafvisende design – perfekt for den professionelle kreatør eller brugeren på farten

Samsung Electronics lancerer i dag den nyeste hukommelsesenhed, T7 Shield Portable Solid State Drive (PSSD). Disken vejer blot 98 gram og er optimal for dem, der vil overføre tunge filer uden at gå på kompromis med ydelsen. T7 Shield er den nyeste tilføjelse til Samsungs T7 transportable SSD-familie, der inkluderer T7, som tilbyder ekstremt hurtig ydeevne i et elegant design, og T7 Touch, en CES award-vindende PSSD med en indbygget fingeraftryksaflæser, der sikrer forstærket databeskyttelse.

– Uanset om man er professionel kreatør eller privatperson som kan lide kreativitet, er vigtigheden af et godt produkt med høj ydeevne lige stor. T7 Sheild giver brugere en holdbar og pålidelig harddisk, som garanterer at deres data forbliver sikret, hvis uheldet er ude og SSD’en skulle blive tabt, udsat for vand, eller hvis det skal anvendes udendørs, siger Jani Laaksonen Produktansvarlig for Memory på Samsung i Norden.

IP65-klassificeret

T7 Shield er Samsungs mest holdbare PSSD hidtil, hvilket gør den oplagt til alle brugere, der arbejder kreativt. Med IP65-klassificeringen er SSD’en både støv- og vandresistent . T7 Shield er derudover også stødresistent fra fald helt op til tre meter og vejer kun 98 gram. Trods den kompakte størrelse er T7 Shield stadig et produkt af højeste kvalitet og kommer med funktioner man kan regne med. Den er skabt med omhu for at opretholde den høje standard som Samsungs kunder ønsker.

Fremragende ydeevne

T7 Shield er udstyret med en indlæsningshastighed på 1050 megabytes per sekund (MB/s) og en skrivehastighed på 1000 MB/s, hvilket er den hurtigste overførselshastighed baseret på USB 3.2 Gen2 standard, der er tilgængelig lige nu. Den er omtrent dobbelt så hurtig som dens forgænger, T5, og er op til 9,5 gange hurtigere end eksterne harddisk drivers (HDD’er) hvilket sparer forbrugere og professionelle kreative værdifuld tid.

Samsung lancerer ny holdbar transportabel harddiskSamsung har også optimeret både inder- og ydersiden af produktet, ved at ændre overfladematerialerne og forbedre softwaren, for at løse ydeevnes udfordringer ved data-tunge overførsler, som nedbrydning og overophedning. Ved hjælp af alt dette, er det muligt at overføre data helt stabilt uden at ydeevnen fejler. Selv når der er tale om data-tunge opgaver  som højtopløste videooptagelser, redigering, kodning og gengivelse. Det hele lindrer bekymringerne ved inkonsistent driver-ydelse.

Bred kompatibilitet og skærpet sikkerhed

Samsungs T7 Shield er udstyret til at kunne anvendes på tværs af flere enheder, og kan gemme store mængder af billeder og spil samt 4K og 8K videoer, uanset om det er på en PC, Mac, smartphone (Android), eller gaming-konsol. Derudover, har T7 Shield skærpet sikkerhed (*256-bit AES, Advanced Encryption Standard) med hardware-kryptering så forbrugerdata er sikkerhedsbeskyttet selv, hvis T7 Shield skulle blive tabt. Og, så giver den adgang til Samsungs Magician Software som tillader forbrugere let at styre driveren.

T7 Shield er tilgængelig i beige, sort og blå og i størrelserne 1TB og 2TB. Enheden kommer med et USB Type C-til-C kabel og et USB Type-C-til-A kabel, hvilket inkluderer en 3-årig begrænset garanti til producentens vejledende retail-priser (MSRP) 1399 DKK for 1TB og 2499 DKK for 2TB. T7 Shield er tilgængelig globalt fra dags dato. For mere information, se venligst https://samsung.com/portable-ssd.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>