SAS Institute oplyser, at de har indgået aftale om at blive en del af Ericsson Industry 4.0 partnerprogrammet.
SAS Institute skal bidrage med deres dataanalyse-ekspertise samt SAS Viya-software til gavn for partnerprogrammets økosystem, der sigter mod mere effektive og smarte industri 4.0 produktionsløsninger.
Industrier fra hele verden ser på løsninger, der kan forenkle forbindelsen af enhederne inden for deres produktions-setup. Internet of Things (IoT) er en teknologi, der udvikler sig hurtigt, og industrielle produktionsvirksomheder ønsker at få mere ud af de data, der genereres af de tilsluttede enheder i produktionssystemerne.
”Samarbejde inden for rammerne af Ericsson Industry Connect vil føre til en mere effektiv og sikker industriel produktion samt systemer med selvlæringsfunktioner, der gør det muligt at udvikle og optimere produktion og processer over tid.”
”Det vil også bidrage til øget rentabilitet for branchen,” udtaler Ola Ringström, Sales Director Nordic, SAS Institute.
Special-bygget til industrielle miljøer er Ericsson Industry Connect et dedikeret trådløst mobil-netværk der tilbyder sikker, pålidelig dækning, high device density og forudsigelig latency. Ved at udnytte denne løsning, kan virksomheder opnå fuld synlighed over maskiner, processer og data ved at benytte 4G/LTE -med en klar retning mod 5G.
”Adgang til mobil-netværksløsninger baseret på Ericsson teknologi giver SAS Institute mulighed for at tilbyde industrielle kunder en løsning, der øger produktiviteten,” beretter Thomas Noren, Head of Dedicated Networks hos Ericsson. ”Ved at blive medlem af Ericsson Industry 4.0 partnerprogrammet er SAS Institute klar til at spille en central rolle i forbedring af kundernes forretningsresultater.”
Partnerskabet giver communications service providers (CSP) og systemintegratorer mulighed for at bruge SAS Institute’s dataanalyseløsninger som en del af Ericsson Industry Connect i en teknisk plug-and-play-arkitektur.
”En af fordelene ved kombinationen af Ericsson Industry Connect og SAS Institute er, at det er lettere at køre analysemodellerne enten lokalt på fabrikken, i et cloudmiljø eller ”on the edge ”, for eksempel på industrielle gateways. Analysemiljøet tilpasses efter behov og anvendelsesområde. Det betyder også, at kunderne drager fordel af lav latency og høj pålidelighed, når det omhandler nye applikationer for eksempel inden for produktionsudbytte og produktkvalitet,” forklarer Christer Bodell, Advisory Industry Consultant, SAS Institute.
Ericsson Industry 4.0 partnerprogrammet er et værktøj til solution providers, der tilbyder deres teknologier som en del af Industry 4.0 økosystemet. Programmet sætter standarden for vurdering af en partners investering i de værktøjer og processer, der er nødvendige for at give et højt afkast på investeringer for industrielle kunder, der bruger mobil-netværksforbindelser som grundlaget for deres Industry 4.0-initiativer.
Med SAS Institutes deltagelse kan kunder forvente et produkt, der imødekommer og håndterer en række udfordringer, der er oplagt i de eksisterende produktionskanaler. Eksempler på dette er forbedret produktionskapacitet gennem færre produktionsfejl, et reduceret behov for sikkerhedslagre samt øget produktionseffektivitet gennem reduceret affald fra produktionen – med lavere ressource- og energiforbrug til følge.
Partnerskabet vil også bidrage til en øget kvalitet af det endelige produkt. Dette vil igen betyde større kundetilfredshed, færre klager og garantispørgsmål og dermed en bedre margin på produkterne. Det vil også sikre lavere kapitalomkostninger og højere sikkerhed gennem hele produktionen og mellem forskellige produktionsenheder inden for branchen.
”Partnerprogrammet med Ericsson er en vigtig del af SAS Institutes strategi for IoT, hvor vi stræber efter en bred vifte af produkter, tjenester og løsninger, der styrker og udvikler økosystemet. Samarbejde og partnerskaber er en vigtig del af denne strategi, ”siger Ola Ringström, Sales Director Nordic, SAS Institute og fortsætter:
“SAS Institute’s omfattende ekspertise inden for dataanalyse med AI-kapacitet er en vigtig del af dette økosystem, for at optimere dataudvekslingen mellem enhederne og levere hurtig dataanalyse til automatisering og for selve ”intelligensen” i systemet.”