Infinidat risiko-minimerer storageinfrastruktur med nye tilbud og support for NVMe over Fabrics

Infinidat, den førende leverandør af multi-petabyte datalagringsløsninger, annoncerede i dag flere nye tilbud, der reducerer omkostningerne til storageinfrastruktur, mindsker risikoen for teknologiske fejl og mangler og tilføjer en udvidet NVMe over Fabrics-mulighed .

Infinidat risiko-minimerer storageinfrastruktur med nye tilbud og support for NVMe over Fabrics 1Disse tilbud samt funktionelle forbedringer vil give nye og eksisterende kunder større fleksibilitet i håndteringen af ​​deres avancerede storageinfrastruktur, samtidig med at de sænker omkostningerne og risikoen forbundet med at opfylde målene for virksomheds serviceniveau.

Nye muligheder

  • Gratis datamigration til nye kunder: Virksomheder, der sigter efter at opgradere, rationalisere eller konsolidere deres storageinfrastruktur, behøver ikke længere at lade migrationsomkostninger, risici eller mangel på kompetencer holde dem tilbage. Ved at fjerne de usikkerheder, der normalt ledsager migrationer, kan nye kunder mindst fordoble deres kapacitet i forhold til All Flash Array-løsninger uden at øge budgetterne.
  • 100% datatilgængelighedsgaranti: Med udvidelsen af ​​vores 100% datatilgængeligheds-garanti til at omfatte enkelte systemer forpligter Infinidat sig fuldt ud overfor kunder og mulige kunder, ved at de aldrig vil opleve nedetid forårsaget af Infinidat. Hvis en dækket kunde nogensinde oplever uventet nedetid, vil Infinidat levere de rette løsninger, afhængigt af den forretningsmodel der er på plads, og foretage en root-cause analyse for at sikre, at downtime-begivenheden var en engangshændelse, eller undtagelsen der beviser reglen.
  • Fleksibel prisfastsættelse: Med Infinidats Elastic Pricing Model er kunderne ikke nødt til at vælge mellem lave omkostninger og fleksibilitet. Fleksibel prisfastsættelse giver kunderne mulighed for at købe basiskapacitet, leje burstkapacitet og konvertere  burst til basiskapacitet til enhver tid – uden sanktioner eller omkostninger. Resultatet: Fleksibel prisfastsættelse eliminerer behovet for, at kunderne betaler en særlig sats, eller indgår i langsigtede forpligtelser med kun kortvarige storagebehov, og giver samtidig mulighed for at tilføre kapacitet efter behov.

”Inden for forskning og onkologi er enhver nedetid skadelig for vores forretning,” udtaler Igal Janni, CIO for IFOM (FIRC Institute of Molecular Oncology). ”Infinidat garanterede os datatilgængelighed, og de har leveret – vi har kørt InfiniBox i to år og har ikke oplevet et eneste sekund med nedetid. Vi har stor tillid til vores drift, velvidende at de data, vi har brug for til at opfylde forretningsmæssige mål og tilfredsstille kundernes krav, altid vil være tilgængelige, når vi har brug for dem.”

 Nye softwarefunktioner

  • Muliggørelse af NVMe over Fabrics: Infinidat oplyser også, at med frigivelsen af ​​InfiniBox-softwaren V5.6, er NVMe / TCP nu generelt tilgængelig. Infinidat valgte NVMe / TCP som sin første generelt tilgængelige NVMe-protokol, fordi kunder allerede er glade for InfiniBox-ydelsen over Fibre Channel SANs, og NVMe / TCP giver mulighed for, at kunder og kommende kunder kan udnytte deres eksisterende investeringer i Ethernet. Derudover bliver et voksende antal af næste-generations datacentre bygget udelukkende på Ethernet-netværksinfrastruktur, og NVMe / TCP er kompatibel med visioner om et softwaredefineret datacenter (SDDC). Infinidats support af NVMe-oF udvides til at omfatte FC og RoCE, som kundernes krav dikterer. Ved at tilføje support til NVMe over Fabrics hjælper Infinidat kunderne med at forbedre / reducere latency betydeligt uden at pådrage sig betydelige omkostninger.
  • 3-site replikering: InfiniBox Release 5.5 introduceres også i dag, og tillader nu, at en active-active replica samtidigt kan blive replikeret asynkront  til et tredje InfiniBox-system, hvilket giver en katastrofegendannelseskopi på et fjernt sted, der ikke er begrænset af latency og afstand . Ved at udvide den overlegne ydelse og tilgængelighed af InfiniBox active-active systempar, kan kunderne nu yderligere forlænge afstanden til en fjernkopi uden for et hovedstadsområde, uden en såkaldt performance penalty for katastrofegendannelse.

Uanset om det drejer sig om at tilbyde nye forretningsprogrammer til fleksibilitet og pålidelighed eller tilføjelse af nye tekniske funktioner til forbedring af latency og ydeevne, forbliver Infinidat tro  mod sin forpligtelse til at imødekomme alle storagebehov for kunder i dag og uanset hvad fremtiden holder.

”Som serviceudbyder er hver teknologi beslutning, vi træffer, fokuseret på at forbedre brugeroplevelsen,” beretter Marc Creviere, Principal Systems Engineer, US Signal Company. ”Infinidats NVMe-oF-strategi udviser fortsat innovation, der tilfører nye muligheder både til US Signal og vores kunder. Dette hjælper os med at opretholde en fælles vision om at levere højtydende softwaredefinerede datacentre i stor skala, både her og nu og som behovene udvikler sig. ”