Solide resultater efter Cegal	fusion med Sysco og opkøb af Systemtech
Hjem VIRKSOMHED Solide resultater efter Cegal fusion med Sysco og opkøb af Systemtech

Solide resultater efter Cegal fusion med Sysco og opkøb af Systemtech

Af Redaktionen

Stærke vækstsolide tal for Cegal. Omsætningen voksede med ca. 30 % fra 2021, administrerende direktør Christian Skytt ser tilbage på 2022.

 Jeg er begejstret for den øgede omsætning på ca. 30%, som vi har opnået gennem først fusionen Sysco- Cegal og senest opkøbet af Systemtech.

Vores investering i salgsorganisation og nye teknologiområder har styrket os mens var kunne fastholde et overskud på linje med 2021. Vi har nu næsten 30 ansatte i Danmark. Hvor vi historisk har været stærke indenfor Energi, Finans og offentlige virksomheder har vi nu også set en stor vækst indenfor detail. Opsummerer Administrerende direktør Christian Skytt sidste år.

Cegals succes kommer fra vores medarbejdere.

 Kampen om IT-konsulenter med de rette færdigheder har karakteriseret branchen de seneste år. Cegals administrerende direktør i Danmark, Christian Skytt forventer, at det vil fortsætte i de kommende år.

Han understreger, at, hvis Cegal skal vokse yderligere og vinde nye kunder, skal de fastholde deres medarbejdere og samtidig lykkes med at ansætte nye, dygtige kolleger. Vi arbejder bevidst på at opbygge en stærk virksomhedskultur, en kultur, hvor bl.a. værdierne Set, Hørt og Værdsat tydeligt afspejler sig i hverdagen. Cegal vil forsat gerne opleves som et menneskeligt tech-firma af deres kunder, også når de vækster organisationen som senest i 2023 med 2 ekstra konsulenter på Microsoft delen af forretningen

Hurtigere vækst på grund af fusion og opkøb.

Solide resultater efter Cegal	fusion med Sysco og opkøb af Systemtech

Christian Skytt

 I løbet af 2022 bød vi mange spændende nye kunder og partnere velkommen på såvel Oracle som Microsoft og især oplever vi nu en forsat voksende interesse for at tale hybrid og multi-cloud, hvor vi kan rådgive kunden til det bedste indenfor begge verdener. Derudover leverer vi flere IT-tjenester til eksisterende kunder. Begge dele er et resultat af, at vi sammen er blevet en større virksomhed med en bredere vifte af ekspertise og tjenester, fortsætter Christian Skytt.

Når vi er en del af en større forretning, gør det at større virksomheder også anerkenderden service, vi har, og tager os med i deres vurderinger.

Christian Skytt, Adm. direktør Cegal Danmark

Cegal specialister i cloud, data og databaser.

 Cegal er en førende ekspert inden for databaser og hjælper kunder med at navigere i deres datarejse fra On-premises til Cloud, og har ekspertise i både Oracle OCI og Azure eller en kombination af flere clouds, også kendt som multi-cloud løsninger.

“Oracles cloud var måske været lidt længere om at komme på markedet, men er nu blevet rigtig godt accepteret i Danmark. En kombination af Oracle OCI og Azure, der teknisk arbejder godt sammen er klart en interessant strategi for flere af vores kunder,” forklarer Christian Skytt.

Christian fortæller, at med opkøbet af Systemtech ønskede Cegal at kunne tilbyde kunder et komplet datatilbud inden for Oracle og Microsoft med sikker 24/7 overvågning, drift af forretningskritiske databaser og banebrydende ekspertise omkring, hvordan man faktisk sikrer den rigtige adgang til data og migrering til cloud. Den mission er lykkedes og tages pænt i mod af såvel nye, som eksisterende kunder og samarbejdspartnere.”, siger Christian Skytt.

Vores udbud matcher nu et stigende behov i markedet, det mærker vi tydeligt. Vi arbejder både direkte med kunder, men oplever også en stigning i antallet af henvendelser fra teknologipartnere, der ønsker at gøre  brug af  især vores databasekompetencer til deres kunder.  Alt i alt vil Cegal lægge vægt på at    levere IT-tjenester i verdensklasse, vækst i omsætningen og opretholdelse af rentabiliteten i 2023, -slutter Christian Skytt.

Ikke blot skandinavisk, men international vækst

Cegal koncernen kom ud af 2022 med en stærk vækst og rentabilitet i sidste halvdel af sidste år resulterede i solide tal. Omsætningen endte på NOK 1,6 milliarder, en vækst på 15 procent fra 2021. Store nye kontrakter indenfor især Energisektoren har gjort, at selskabet har kunnet tilføje kontorer i Talin, Estland, Larvik Norge og senest Australien.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>