Ikano Bank vælger TCS til at skabe fremtidens bank
Hjem TCS Svenske Ikano Bank vælger TCS til at skabe fremtidens bank

Svenske Ikano Bank vælger TCS til at skabe fremtidens bank

Af Redaktionen

Svenske Ikano Bank går nu i gang med at bygge fremtidens bankforretning på TCS’ efterprøvede finansielle SaaS-platform, BaNCS, som led i bankens paneuropæiske transformationsproces.

I dag driver Ikano Bank bankforretninger på tværs af Europa og bruger forskellige bank IT-løsninger fra forskellige leverandører i de otte lande, den er i.

Det fører til landespecifikke IT-siloer i banken, som gør risikohåndtering og en ensartet kundeoplevelse mindre effektiv. TCS’ BaNCS platform anvendes allerede i dag af flere finansielle virksomheder i Norden.

Derfor har Ikano Bank nu iværksat en transformationsrejse, der skal resultere i en fleksibel, fremtidssikret digital bankplatform, der gør hurtig udrulning af nye produkter og udvidelser ind i nye markeder mulige. Som partner, på rejsen mod at bygge multimarkedkompetencer på én bankplatform, har Ikano Bank valgt TCS.

Ikano Bank vil bl.a. transformere og konsolidere dens paneuropæiske bankkonti og -depoter på TCS BaNCS platformen. Udrulningen af den nye SaaS-platform starter i Sverige.

Ikano Bank vælger TCS til at skabe fremtidens bankMikael Andersson, der er Head of Digital Delivery ved Ikano Bank, siger “Vores strategi er at bygge fremtidens bank. En bank, der er fuldt ud digital og fokuseret på at levere overlegne kundeoplevelser. Vores bank har altid turdet være anderledes, samtidig med at vi også har prøvet at simplificere måden, vi arbejder på. Bankplatformstransformation reflekterer den filosofi ved at simplificere vores teknologiske landskab – med hjælp fra en best-of-breed løsningsudbyder.

TCS BaNCS Global Banking Platform er en gennemprøvet løsning, med en etableret track-record af succesfulde udrulninger i Norden, som vil hjælpe os til at nå vores mål hurtigere inden for innovationsudrulning, mens vores kunder vil få glæde af bedre kundeoplevelser og hurtigere responstider.

Venkateshwaran Srinivasan, der er Global Head, Financial Solutions ved TCS , siger, “Vi er glade for hjælpe Ikano Bank videre på deres transformationsrejse. TCS BaNCS Global Banking SaaS-platformen tilbyder et solidt, fremtidssikret, cloud-native digitalt fundament, som vil hjælpe bankens innovations- og vækststrategi. Vores track record med at eksekvere lignede transformationer, vores erfaring på området med nordiske banker og vores produktportefølje med indbygget markeds- og reguleringstilpasning, gør os til den foretrukne partner for progressive banker ifm. deres vækst og transformationsambitioner.”

Tata Consultancy Services har været en digital transformationspartner for førende organisationer i Norden igennem flere end tre årtier.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>