TCS investerer massivt i AI: Vil uddanne 25.000 AI-eksperter
Hjem TCS TCS vil uddanne 25.000 AI-eksperter

TCS vil uddanne 25.000 AI-eksperter

Af Redaktionen

Tata Consultancy Services investerer massivt i kunstig intelligens.

Virksomheden vil uddanne 25.000 AI-eksperter og lancerer samtidig et nyt AI-tilbud, TCS Generative AI Enterprise Adoption, der skal hjælpe kunderne med at optimere deres forretning gennem kunstig intelligens.

Det sker som del af et nyt, stort samarbejde med Microsoft.

Tata Consultancy Services (TCS) har udvidet deres partnerskab med Microsoft og investerer nu massivt i AI for at hjælpe kunderne hurtigere i gang med at udnytte kunstig intelligens til forretningsoptimering. TCS udvider derfor deres ekspertise inden for området gennem uddannelsen og certificeringen af 25.000 AI-eksperter. Virksomheden har allerede over 50.000 medarbejdere, der er uddannet i AI og en dedikeret Microsoft Business Unit (MBU), der hjælper kunderne med at udnytte AI gennem dataanalyse og AI-tjenester på Microsoft Cloud.

AI-tilbud skal optimere kundernes forretning

TCS lancerer samtidig et nyt AI-tilbud, Generative AI Enterprise Adoption, der kombinerer ekspertise inden for branchen med Azure OpenAI. AI-tilbuddet skal hjælpe kunderne med at lancere nye forretningsmodeller, forbedre kundeoplevelsen, øge omsætningen og forbedre produktiviteten. TCS er allerede medlem af Microsofts AI Council. Det betyder, at de har Microsoft-specialiseringer inden for maskinindlæring og analyse på Azure. Med det nye AI-tilbud vil TCS i samarbejde med kundeteams levere AI-baserede løsninger til forretningsproblemer og hjælpe kunderne gennem hele processen til lancering af løsningerne.

TCS investerer massivt i AI: Vil uddanne 25.000 AI-eksperterTCS arbejder også på at udvikle sin egen pakke af produkter og platforme ved brug af den nye teknologi:

“Lanceringen af vores Generative AI Enterprise Adoption-tilbud skaber nye vækstmuligheder for danske virksomheder. Med teknologien får de mulighed for at øge deres omsætning og samtidig udvikle innovative løsninger på en mere effektiv måde,”siger Vikram Sharma, Landechef hos TCS Danmark.

Anerkendt partner i Microsofts økosystem

Med mere end 50.000 Microsoft-certificerede medarbejdere har TCS’ Microsoft Business Unit (TCS MBU) gennemført over 1.000 vellykkede projekter med Azure OpenAI for hundredvis af globale kunder. Det gør TCS til en af de mest anerkendte partnere i Microsofts økosystem.

“TCS’s Azure-baserede Generative AI Enterprise Adoption giver kunderne de oplysninger og ressourcer, de har brug for, så de kan udnytte kunstig intelligens i udviklingen af innovative løsninger og til at vækste deres forretning,” siger Kelly Rogan, CVP, Global System Integrators and Advisory Partners hos Microsoft.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>