Unit4 udnævner Tom Ascroft til Chief Information Security Officer
Hjem SIKKERHED Unit4 cybersikkerhed globalt udnævner Tom Ascroft til Chief Information Security Officer

Unit4 cybersikkerhed globalt udnævner Tom Ascroft til Chief Information Security Officer

Af Redaktionen

Unit4, en førende virksomhed indenfor cloud-software til menneskefokuserede organisationer, annoncerede i dag udnævnelsen af ​​Tom Ascroft som Chief Information Security Officer (CISO).

Som CISO vil Tom være ansvarlig for Unit4s cybersikkerhed globalt, identificere nye sikkerhedstrusler og udvikle strategier, politikker, overordnede kontroller og organisatorisk sikkerhedskultur, der er afgørende for at afhjælpe dem.

Tom Ashcroft har en MBA fra Warwick Business School og har en bred vifte af erfaring, der spænder over mere end 24 år på tværs af flere brancher, hvilket sætter ham i en unik position til at forstå de forskellige behov hos Unit4 brede kundebase.

”Jeg er glad for at byde Tom velkommen til Unit4 på et tidspunkt, hvor virksomheden gennemgår høj vækst og ekspansion,” udtaler James Shand, Chief Customer Officer for Unit4. “Tom påtager sig en afgørende rolle, når vi udvider vores cloud-kapacitet, og hans brede erfaring vil give os mulighed for yderligere at skalere vores sikkerhed og sikre kundedataintegritet.”

Tom Ashcroft kommer fra en stilling som Chief Information Security Officer University of Surrey, hvor han transformerede og omformede Cyber ​​Security-tilbuddet med IT-serviceafdelingen, og hjalp med at bidrage og forbedre resultaterne fra UK National Student Survey. Han har tidligere haft rollen som direktør for informationssikkerhed på tværs af EMEA for Avanti Communications, efterfulgt af chef for informationssikkerhedsrådgivning for Legal & General PLC i Storbritannien, der dækker anmodninger om informationssikkerhed, 3. parts cyberforsikring, penetrationstestning samt applikationstestning.

Unit4 udnævner Tom Ascroft til Chief Information Security Officer

Tom Ashcroft

“Gennem min karriere har jeg været passioneret omkring at gøre en forskel for de organisationer, jeg har arbejdet for, og jeg er virkelig glad for at blive en del af  Unit4,” beretter Tom Ascroft, CISO, Unit4. “Det er et meget spændende tidspunkt at blive en del af rejsen, og kombinationen af ​​ambitionen om at vokse forretningen og de fantastiske kulturelle værdier gjorde dette til en uovertruffen mulighed for mig.”

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>